Noutati :

Preventia in sanatate, votata de deputati. Ce spune legea?

6 aprilie, 2016 - 08:55 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

Legea care presupune preventia in sanatate a trecut de Camera Deputatilor. Propunerea legislativa privind activitatea de preventie in sistemul de sanatate a fost adoptata tacit, in forma initiala. Camera Deputatilor este primul for sesizat.

Presedintele Comisiei pentru Sanatate, Florin Buicu, a precizat ca legea trece tacit in forma depusa, desi raportul comisiei a fost de respingere.

„Proiectul depus a nascut in societatea civila un mare grad de nemultumire. Modificarile la acest proiect vor fi depuse la Senat, legea capatand din caracter organic un caracter ordinar”, a explicat Buicu.

Preventia se desfasoara in baza unei politici si a unei strategii pe termen mediu si lung, materializate sub forma unui program national de preventie multianual, care are subprograme anuale. Oamenii vor putea insa, sa refuze participarea la programele de preventie, dar, in acest caz, vor suporta partial sau in totalitate, consturile tratamentelor pentru bolile aflate in programul de preventie.

Citeste mai mult aici.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Fumoasa abordare totusi lucrurile nu se opresc aici. Oricum ma bucur ca a fost abordat acest subiect. O sa marchez acest site deoarece vreau sa revin mai tarziu, trebuie analizata

    http://www.tst1.sbox.com