Noutati :

Preturile la apartamente o iau razna la Timisoara! Cat se mai scumpesc?

6 octombrie, 2016 - 03:17 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
4

TIMISOARA. Anul 2016 se dovedeste a fi unul al paradoxurilor pe piata imobiliara. Chiar daca s-au inregistrat si luni de relative ieftiniri, preturile apartamentelor continua sa creasca, iar Timisoara e orasul fanion in materie de scumpiri in Romania, sustin specialistii in imobiliare.

In luna septembrie, Timisoara a surclasat Clujul. In general, luna septembrie este marcata de o majorare a pretentiilor vanzatorilor de apartamente, fie noi, fie vechi la nivel national. Astfel, in ultimele 30 de zile, Indicele Imobiliare.ro a inregistrat un avans de 1,7%, de la 1.028 de euro pe metru patrat util, la finele lui august, pana la 1.045 de euro pe metru patrat. Aceasta, in contextul venirii studentilor care au cautat apartamente de vanzare.

La Timisoara, proprietarii au cerut cu cu 0,9 procente mai mult in ultima luna (de la 1.013 la 1.022 de euro pe metru patrat util) si cu 10,7% in ultimul an (de la 923 de euro pe metru patrat). Avansul din septembrie este reflectat in mod simetric de locuintele vechi si noi, ambele categorii consemnand o crestere de 0,9% – cele dintai de la 1.015 la 1.024 de euro pe metru patrat, iar cele din urma de la 1.005 la 1.014 euro pe metru patrat.

Timisoara a detinut titlul de campioana la scumpiri si in septembrie anul trecut.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Articol plătit de agenția imobiliară. Manipulare. L-ați împușcat pe Ceaușescu pentru că la TV și ziare se publicau doar minciuni și acum am revenit din nou la manipulare și minciună în presă. Penibil.

  2. Articol care pute ,nici nu are rost sa fie citit …

  3. pina cind se mai scumpesc ?

  4. Ce sunt preturile astea la nivel de Ue și salarii de mizerie… de unde sa aibă un roman de rand sa cumpere cu atâția bani… Ca muncești toată viata ca sclav la banca și nu reușești….. Sa nu mai cumpere nimeni nimic sa se ducă în cap imobiliarele k de când u apărut firmele sunt niște preturi….