Noutati :

Preturi mai mici pentru timisoreni. RETIM incheie noile contracte pentru colectarea deseurilor menajere in Timisoara

2 august, 2018 - 01:48 PM
Autor: Redactie      
Categorie: UTILE
14

SC RETIM ECOLOGIC SERVICE SA a câștigat licitația publică de atribuire a concesiunii pentru colectarea deșeurilor menajere pentru următorii 10 ani în urma licitației publice desfășurate de către ADID Timiș în numele tuturor localităților din Zona 1 Timiș, care include orașul Timișoara, localitațile periurbane acestuia și alte localități componente ale acestei zone.

În municipiul Timișoara mandatul actual al RETIM pentru colectare expiră în data de 4 august 2018, iar noul contract o să fie operabil începând cu 5 august 2018.

Astfel, RETIM încheie noile contracte de salubrizare cu populația, gospodării individuale și asociații de proprietari, cu instituțiile publice și cu agenții economici.

Contractarea agenților economici și a instituțiilor publice se va face de către agenții RETIM vizitând sediile și punctele de lucru ale acestora.

Persoanele fizice care au deja contract cu RETIM vor primi în poștă noul contract care va intra automat în vigoare din 5 august. Cetățenii sunt rugați să confirme primirea contractului la [email protected], nemaifiind nevoie să întreprindă alte acțiuni în afară de aceasta.

Persoanele fizice care nu au contract cu RETIM vor fi vizitate de către agenții societății pentru încheierea contractului. Cetățenii care nu vor fi găsiți acasă vor primi în poștă noul contract și instrucțiuni despre cele trei modalități prin care îl pot completa și înregistra la prestatorul de servicii:

1. completarea formularului online la www.retim.ro/contract
2. trimiterea prin email a unei copii completate și semnate
3. depunerea originalului la sediul actual al Retim (str. Oituz nr 3/A) sau – începând cu data de 13 august, la noul sediul din str. Gheorghe Lazar, nr. 15, parter, clădirea Fructus Plaza.

Pentru completarea formularului online este necesară o copie electronică sau o fotografie a cărții de identitate a titularului (proprietar/chiriaș/persoană care deține dreptul de folosință al imobilului).

De asemenea, RETIM desfasoară în paralel și contractarea asociațiilor de proprietari. Contractul cu aceștia a fost discutat și clarificat în mai multe ședințe de lucru cu reprezentanții acestora.

Noile tarife au fost calculate de așa natură încât să avantajeze persoanele fizice, așadar vor fi mai mici pentru această categorie.

Cu ocazia semnării noilor contracte, RETIM face apel la toți utilizatorii serviciului de salubrizare să opteze pentru a primi factura electronică pe email, contribuind astfel la economisirea unor cantități semnificative de hârtie și beneficiind totodată de transmiterea rapidă a facturii. Pentru a opta pentru factura electronică este necesar ca utilizatorii să creeze un cont online sau să solicite trimiterea facturii pe email la adresa [email protected]. Beneficiile contului online sunt accesul rapid la istoricul de facturi și plăți și posibilitatea efectuării plăților online.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 14comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Unde-i pretul? Povesti stiu ei eu.

 2. care-i tariful nou?

 3. Confirm noul contract

 4. comfirm primirea noului contract

 5. Confirm primirea noului contract

 6. Confirm primirea contractului nou !!!

 7. Confirm primirea noului contract

 8. Confirm primirea noului contract

 9. Confirm primirea noului contract

 10. Confirm primirea CONTRACTULUI de prestari servicii de salubrizare Nr.1TM105654/05.08.2018

 11. Cum se poate,daca vrei sa schimbi tomberonul,sa mergi tu ca si client pana in Torontalului ca sa predai pubela.Daca stai in Calea Buziasului faci 3 ore pana ajungi acolo.Nu toata lumea dispune de masina ca sa si incapa in portbagaj.Ca la noi la nimeni.Trebuia sa mute sediu la vreo 50 km ca sa duci pubela la ei.Jalnic si rusine pentru cei din conducere.La telefon raspund dupa 1 ora,la birou ti se spune ca asta e regula.Regulile astea de c….Televiziunea maine la ora 8-9 sa stea la intrare la Retim in Torontalului sa vada cum mergi cu tomberonul 5 km.

 12. Confirm primirea contractului.

 13. Confirm primirea contractului

 14. sunt administrator de bloc si doresc sa transmit numarul de persoane online , cum procedez ? multumesc