Presiune scazuta si apa oprita in mai multe localitati din Timis

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie si opreste apa in unele localitati din Timis, in timp ce in altele doar presiunea va fi scazuta.

Miercuri, 28 iulie, intre orele 8-13, in Jena si Stiuca presiunea apei va fi scazuta, iar intre orele 9-15 se va opri apa in Ciacova.

Joi, 29 iulie, intre orele 9-15, se va intrerupe furnizarea apei in Liebling, iar vineri, 30 iulie, intre orele 9-15, se va opri apa in Ciacova si Voiteg.

De asemenea, in 3 si 4 august, in fiecare dintre zile, intre orele 9-14, in localitatea Lovrin se va efectua spalarea retelei de distributie. Pe durata lucrarilor este posibil ca presiunea apei sa fie scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.
De asemenea, consumatorii sun sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...