Presiune scazuta si apa oprita in mai multe localitati din Timis, saptamana aceasta. Interventiile Aquatim

TIMISOARA. In zilele urmatoare se va efectua spalarea si igienizarea retelei de distributie in mai multe localitati.

Ca urmare, miercuri, 3 noiembrie, intre orele 8-14, in Cadar, Sacosu Turcesc si Olosag presiunea apei va fi scazuta, iar joi, 4 noiembrie, intre orele 8-14, presiunea va fi scazuta in Visag, Sipet si Dragomiresti. Vineri, 5 noiembrie, intre orele 9-15, se va opri apa in Gad si Ciacova, iar intre orele 9-16, in satul Padureni. De asemenea, luni, 8 noiembrie, intre orele 9-16, se va sista furnizarea apei in Honorici.

Lucrarile de spalare urmaresc sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si sunt o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de distributie.

La reluarea alimentarii este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, recomandam clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pâna la limpezirea completa. Rugam, de asemenea, consumatorii sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...