Presiune scazuta la Timisoara si apa oprita in mai multe localitati din judet la inceput de saptamana. Programul interventiilor Aquatim

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere si modernizare a retelei la inceput de saptamana.

Astfel, marti, 29 noiembrie, in intervalul orar 8-15 se va inchide magistrala DN 800 pe Bulevardul Cetatii intre Calea Bogdaneștilor și Gheorghe Lazar pentru executarea unei legaturi de conducte. Pe durata lucrarilor presiunea va fi scazuta in zona.

In zilele urmatoare se va efectua spalarea și igienizarea retelei de distributie in mai multe localitati. Ca urmare, pe 28 noiembrie, intre orele 9-15 se va intrerupe furnizarea apei in Padureni, iar pe 28 și 29 noiembrie, in intervalul 9-14 se va inregistra presiune scazuta in Cenad. De asemenea, pe 29 noiembrie, intre orele 8-16 presiunea va fi scazuta si in Sipet.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceste perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...