Presiune scazuta la robinete, timp de mai multe ore, intr-o localitate din Timis

TIMIS. Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie, iar timp de o jumatate de zi presiunea va fi scazuta la robinete intr-o localitate din Timis.

Echipele companiei vor face miercuri lucrari de spalare a retelei la Liebling. Interventia angajatilor companiei de apa este programata miercuri, intre orele 9 si 15.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.