Opinia Timisoarei

Presiune scazuta la robinete si apa oprita in mai multe localitati din Timis. Interventiile Aquatim

TIMIS. Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie, iar echipele companiei vor actiona in mai multe localitati.

CITESTE SI: A fost semnat contractul pentru noul Terminal de Plecari curse externe al Aeroportului Timisoara. Trebuie sa fie gata pana in 31 decembrie 2023. Video 

Astfel, joi, 19 mai, intre orele 8-14 se va efectua spalarea retelei de distributie in Petroasa Mare, iar vineri, 20 mai, in acelasi interval orar se vor spala retelele din Sacosu Turcesc, Zgribesti si Tormac.
Pe durata lucrarilor presiunea apei va fi scazuta.

Nu sunt insa singurele interventii programata. Inca de la inceputul saptamanii Aquatim a anuntat ca se va spala reteaua la Otelec(18 mai), Sanmartinu Maghiar(19 mai), Pustinis(23 mai).

De asemenea, miercuri, 18 mai , intre orele 23 – 02, se va opri furnizarea apei in localitatile Buzias si Bacova, pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta la reteaua de distributie.

In saptamana 16 – 20 mai 2022, intre orele 9-15, se va intrerupe zilnic alimentarea cu apa in localitatea Masloc, pentru efectuarea lucrarilor de spalare a retelei de distributie cu utilaje speciale, cu un amestec de apa si aer sub presiune.

Tot in perioada 16 – 20 mai, intre orele 9-15, se va intrerupe furnizarea apei in localitatea Giarmata, pentru lucrari de spalare a retelei de distributie, dupa urmatorul program:

miercuri, 18 mai – se va spala reteaua de distributie pe strada Noua
joi, 19 mai – se va spala reteaua de distributie pe strada Morii
vineri, 20 mai – se va spala reteaua de distributie pe strada Ardealul.

De asemenea, se vor efectua lucrari de spalare a retelelor de alimentare cu apa
in data de 18 mai, intre orele 8 – 15, in Bacova si intre 8:30 – 14, in Gavojdia.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceaste perturbari vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Exit mobile version