Presiune scazuta la robinete sau apa oprita in mai multe localitati din Timis. Programul interventiilor Aquatim

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere ale propriei retele, iar echipele companiei vor actiona in mai multe localitati din judet.

Angajatii Aquatim vor spala reteaua de distributie si rezervoarele de inmagazinare. Astfel, pe 8 mai, intre orele 8-15 presiunea va fi scazuta in Ohaba-Forgaci si Racovita, iar pe 9 mai, intre orele 8-15 presiunea va fi scazuta in Sinersig si Ficatar.

Tot pe 9 mai, in acelasi interval orar se va opri furnizarea apei in Stiuca, Olosag si Gavojdia.
Pe 10 mai, in intervalul orar 8-14 presiunea va fi scazuta in Sinersig.

La reluarea alimentarii cu apa în regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clienrtilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...