Presiune scazuta la robinete la Timisoara, apa oprita in mai multe localitati din judet. Programul interventiilor Aquatim

TIMISOARA. Echipele Aquatim vor actiona in aceasta saptamana la Timisoara, dar si in mai multe localitati din judet.

Miercuri, 17 mai, intre orele 8-17, la intersectia strazilor Aristide Demetriade si Divizia 9 Cavalerie se va realiza o conectare de conducte. Lucrarile fac parte din Proiectul CL 12 – Executie retele apa si canalizare Timisoara Nord – lot 2, iar pe durata lor presiunea apei va fi scazuta in zonele Ion Ionescu de la Brad si Lipovei.

In zilele urmatoare, in intervalul orar 8-15 se va efectua spalarea retelei de distributie si a rezervoarelor de inmagazinare in mai multe localitati. Ca urmare, pe 16 mai se va opri apa in Padureni, iar pe 17 mai, in Honorici. Pe 17 si 18 mai presiunea va fi scazuta in Buzias, iar pe 18 mai, in Padureni si Honorici. La aceeasi data, in Tormac se va opri furnizarea apei, iar pe 19 mai presiunea va fi scazuta in Bacova.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...