Presiune scazuta la robinete intr-o localitate din Timis la inceputul saptamanii

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de intretinere a retelei de distributie, iar echipele companiei vor actiona intr-o localitate din Timis.

Astfel, la inceputul saptamanii viitoare angajatii companiei vor face lucrari de spalare a retelei la Lovrin. Interventiile sunt programate pentru zilele de 5 si 6 decembrie, intre orele 9 si 14 in fiecare dintre zile. Pe perioada lucrarilor apa nu va fi oprita, dar presiunea va fi scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa în regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...