Presiune scazuta la robinete in mai multe localitati din Timis. Programul interventiilor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua si in aceasta saptamana lucrarile de intretinere a retelei de distributie. Presiunea va fi scazuta la robinete pana la finalul saptamanii in mai multe localitati.

CITESTE SI: RETIM te ajuta sa scapi de molozul ramas dupa constructii si renovari la Timisoara 

In fiecare zi echipele Aquatim vor actiona pentru spalarea retelelor de apa in Buzias, Bacova, Hitias, Racovita si Ficatari. Programul spalarilor este intre orele 12 si 14 luni, 31 august, si intre orele 8 si 14 in restul intervalului anuntat.

De miercuri 2 septembrie, ora 12 pana joi 3 septembrie, ora 15, in localitatea Herneacova sunt programate lucrari de mentenanta la unul din forajele care alimenteaza localitatea. In perioada anuntata, presiunea de distributie va fi redusa.

De asemenea, marti, intre orele 9 si 14, furnizarea apei va fi intrerupta pe strazile Armoniei si Aurora din Timisoara. Motivul este reprezentat de o interventie a echipelor Aquatim pentru a cupla noua retea de apa potabila executata in zona la cea existenta.

La reluarea alimentarii in regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele mentionate sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda utilizatorilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere pana la limpezirea ei completa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...