Noutati :

Presiune scazuta la robinete in mai multe localitati din Timis. Programul interventiilor Aquatim

4 mai, 2022 - 09:54 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMIS. Echipele Aquatim continua lucrarile de intretinere a retelei de distributie si vor interveni in mai multe localitati din judet.

Astfel, joi, intre orele 9 si 14 presiunea apei va fi scazuta la Bodo, Temeresti si Bichigi. In cele trei localitati echipele companiei vor face lucrari de spalare a retelei de distributie.

Tot joi, intre orele 8-15, in Dragomiresti se va intrerupe furnizarea apei pentru spalarea retelei de distributie, iar in Cadar, Ohaba-Forgaci si Cheveresu Mare presiunea apei va fi scazuta.

De asemenea, vineri, 6 mai, intre orele 8-14, presiunea apei va fi redusa in Sipet, Ohaba-Forgaci si Victor Vlad Delamarina.

Nu sunt singurele interventii programate in zilele urmatoare.

Miercuri, 4 mai, intre orele 9-13, se va efectua spalarea retelei de distributie din Sinersig.
Pe durata lucrarilor presiunea apei va fi scăzuta.

Va reamintim, tot in aceasta saptamana, in perioada 2-6 mai, zilnic intre orele 9-15, se va intrerupe furnizarea apei in Remetea Mica pentru lucrari de spalare a rezervoarelor de inmagazinare si a retelei de distributie.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...