Presiune scazuta la robinete in mai multe localitati din Timis. O interventie a Aquatim si la Timisoara

TIMISOARA. Echipele Aquatim continua si in aceasta saptamana lucrarile de intretinere ale propriei retele de distributie.

Astfel, marti, 7 februarie, intre orele 9-12 se va efectua spalarea retelei de distributie in Pustiniș, iar miercuri, 8 februarie, in acelasi interval orar se vor igieniza retelele din Vizejdia, Iecea Mica, Cenei si Hodoni.

Pe durata interventiilor presiunea apei va fi scazuta.

Va reamintim, marti, 7 februarie, intre orele 04-19, la intersectia Bulevardului Cetatii cu strada Martir Petre Domasneanu se va executa o conectare de conducte si se va efectua trecerea de pe reteaua veche pe cea nou instalata pe Bulevardul Cetatii, tronsonul dintre strada Closca si Calea Bogdanestilor. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Bulevardul Cetatii, Horia, Balta Verde, Martir Petre Domasneanu, Mircea cel Batran si la Punctele Termice de pe strazile Amforei si Labirint. De asemenea, presiunea va fi redusa in toata zona.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care să le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...