Presiune scazuta la robinete in mai multe localitati din Timis, la final de saptamana

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere ale retelei de distributie, iar echipele companiei vor actiona in mai multe localitati in acest final de saptamana.

CITESTE SI: Peste 1300 de joburi disponibile la Timisoara. Targul locurilor de munca la Casa Tineretului 

Joi, 11 mai, intre orele 9-14 se va efectua spalarea rezervoarelor de inmagazinare din Jimbolia. Pe durata lucrarilor furnizarea apei se va face in regim normal.

Vineri, 12 mai, intre orele 9-14 se vor efectua spalari de retele in Gottlob, Carpinis, Bobda, Otelec, Checea si Satchinez. Pe durata lucrarilor presiunea apei va fi scazuta.

In zilele urmatoare se va efectua spalarea si igienizarea retelei de distributie si in alte localitati. Ca urmare, pe 11 mai, intre orele 8-14 presiunea apei va fi scazuta in Boldur, iar pe 12 mai, in acelasi interval orar presiunea va fi redusa in Jabar.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...