Presiune scazuta la robinete in doua localitati din Timis in zilele urmatoare

TIMIS. Echipele Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie si in aceasta saptamana.

CITESTE SI: Prima zi cu sub 100 de noi cazuri de COVID la Timisoara si in judet, in ultimele luni. Nicio localitate peste 9 la mie rata de infectare cu coronavirus in Timis 

Angajatii companiei urmeaza sa faca lucrari de spalare a retelei, iar pe perioada desfasurarii interventiilor presiunea apei va fi scazuta.

Astfel, marti si miercuri, intre orele 9 si 14, echipele Aquatim vor merge la Cenad, pentru ca joi si vineri, intre orele 9 si 15 sa se mute la Ciacova.

Va reamintim, in perioada 22-26 noiembrie, zilnic intre orele 9-15, in Bazos, Petrovaselo si cartierul Ianculeasa din Recas se va opri furnizarea apei pentru lucrari de spalare a retelei de distributie din Bazos. Pe tronsonul pe care se spala reteaua apa va fi tulbure, iar in rest alimentarea cu apa va fi intrerupta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...