Noutati :

Presiune scazuta la apa timp de doua zile intr-o localitate din Timis

16 septembrie, 2020 - 10:33 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere ale propriei retele. Echipele urmeaza sa intervina in doua zile consecutive.

Astfel, joi si vineri apa va avea presiune scazuta la Cenad intre orele 9 si 14. Echipele Aquatim vor actiona pentru spalarea retelei in acest interval orar in ambele zile.

Echipele Aquatim intervin in aceste zile si la Hitias si Buzias. Aici se fac interventii pentru igenizare a bazinelor de captare apa de la Uzina de Apa Hitias si a bazinelor de inmagazinare apa de la Statia de Repompare Buzias. Aceste lucrari nu vor afecta presiunea apei.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

Compania ii sfatuieste pe consumatori sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...