Presiune scazuta la apa in mai multe localitati din Timis. Interventiile Aquatim

TIMISOARA. Echipele Aquatim continua interventiile la propria retea, astfel ca vor actiona in mai multe localitati din Timis.

CITESTE SI: Se fac noi angajari la Primaria Timisoara, in aparatul de specialitate al lui Dominic Fritz. Se cauta 22 de oameni la comunicare, urbanism, turism sau spatii verzi. Vezi conditiile de concurs 

Vineri, 3 decembrie, angajatii Aquatim vor face spalarea si igienizarea retelei de distributie la Cheveresu Mare, Dragsina, Ohaba-Forgaci, Petroasa Mare si Colonia Pini 2. Astfel, in intervalul orar 8-13, in aceste localitati presiunea la robinete va fi una scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa în regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquati recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...