Noutati :

Presiune scazuta la apa in mai multe localitati din Timis in zilele urmatoare

30 august, 2021 - 10:02 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere ale retelei de distributie, iar echipele companiei vor interveni in mai multe localitati din Timis in zilele care urmeaza.

CITESTE SI: Circulatia autobuzelor STPT la Timisoara, schimbata de Turul Romaniei la Ciclism 

Astfel, angajatii Aquatim vor fi in teren in fiecare zi pana vineri. Se vor face lucrari de spalare si igienizare a retelei de distributie, apa nu va fi oprita, insa presiunea va fi scazuta pe durata interventiilor.

Marti, 31 august, intre orele 8-12, apa va curge mai incep la robinete in Racovita, iar intre orele 12-15, in Ficatar, in timp ce pe 1 septembrie, intre orele 8-12, in Hitias.

Pe 2 septembrie, intre orele 8-12, presiunea va fi scazuta la Silagiu, iar pe 3 septembrie, intre orele 8-12, in Bacova.

De asemenea, in perioada 1-3 septembrie, zilnic intre orele 8-13, presiunea apei va fi redusa in Buzias.

Miercuri, presiunea apei va fi scazuta intre orele 8 si 12 si la Cadar si Vucova. In cele doua localitati vor avea loc interventii pentru spalarea si igienizarea retelei de distributie.

Va reamintim ca lucrari de spalare si igienizare a retelei se vor face in perioada 30 august – 3 septembrie, si la Masloc, Fibis si Alios. Zilnic, apa va fi sistata intre orele 9 si 15.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...