Noutati :

Preotii si calugaritele refuza cardul de sanatate: Sunt lucruri diavolesti!

27 octombrie, 2014 - 09:26 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

Cardurile de sanatate sunt „lucruri diavolesti”, cuvantul „card” poate fi citit „drac” de la dreapta la stanga, „primirea cardului de sanatate inseamna in primul rand ‘inregimentarea electronica’ in randurile ‘Fiarei’ (calculatorul de la Bruxelles care poate tine ‘evidenta’ locuitorilor intregii lumi)” – acestea sunt cateva dintre argumentele invocate de preoti, calugarite si „simpli crestini” care nu accepta cardul de sanatate.

Dupa ce maicutele de la mai multe manastiri din Neamt au returnat cardurile si au trimis o petitie Casei judetene de Asigurari de Sanatate, presedintele institutiei le-a raspuns ca nu vor putea beneficia de servicii medicale gratuite, cu exceptia urgentelor. „Maicutele trebuie sa se conformeze, pentru ca Biserica nu este impotriva cardurilor”, a declarat oficialul.

Pe de alta parte, parintele Partenie Apostoaie de la „Vovidenia” este citat de Monitorul de Botosani cerand amanarea folosirii documentelor. „Trebuie sa fim cumpatati, trebuie sa le judecam foarte bine pe toate cu multa atentie, cu mult discernamant”, a afirmat acesta.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Nu numai preotii si calugaritele! sint si cetateni care au refuzat! Bine au facut! cardul de sanatate nu trebuiau sa aibe si donarea de organe! daca tot ne luam dupa europeni, de ce nu facem si noi ca ei? mita data pentru aceste carduri, cind va fi descoperita?