Noutati :

Premiu national pentru sculptura, obtinut de Scoala de Arte Timisoara

5 noiembrie, 2018 - 04:00 PM
Autor: Redactie      
Categorie: CULTURA
0

Scoala de Arte din Timisoara cultiva in ateliere sale excelenta. Dan Julea, elev al clasei de sculptura – prof. Marius Bacriu a adus la Timisoara unul dintre cele mai prestigioase premii nationale pentru arte vizuale. El a castigat Locul I in cadrul Expozitiei Nationale de Arta Naiva, 2018 de la Pitesti.

Scoala de Arta din Timisoara este o pepiniera pentru artistii in devenire. Cu o oferta bogata de specializari: canto – muzica usoara, canto – muzica populara, canto – muzica clasica, cantori bisericesti, muzica religioasa, vioara, pian, acordeon / armonica sarbeasca, saxofon-sopran, taragot, saxofon alto, clarinet, orga electronica, chitara, pictura, grafica, arta decorativa, iconografie, sculptura, design vestimentar si de interior, cine – foto, coregrafie (dans modern, majorete, aerobic, balet, dansuri populare), maestru de sunet, DJ, curs mestesugari (cioplitori in lemn) Scoala de Arte din Timisoara isi astepta in fiecare an cursantii.

Arta Timisoarei este accesibila tuturor celor care doresc sa invete una sau mai multe domenii artistice. Vechea manastire franciscana, acum Scoala de Arte, este dotata cu sali cu sisteme de sonorizare performante, studio de inregistrari, 3 ateliere: de pictura, sculptura si design vestimentar.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...