Premiu de excelenta pentru performanta investitionala

TIMISOARA. Investitiile reprezinta perspectiva cea mai sigura de crestere economica a unei tari. De aceea, CCIA Timis acorda, la fiecare editie a Topului Firmelor, un premiu de excelenta pentru performanta investitionala.

Anul acesta, importanta distinctie merge spre o companie care in plin an de pandemie a investit peste 150 de milioane de euro in operatiunile sale din Romania, o companie condusa de un om care „a reusit sa transforme provocarile determinate de schimbarile din industrie si societate in oportunitati“.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis acorda TROFEUL DE EXCELENTA PENTRU COMPETITIVITATE INVESTITIONALA Domnului dr.Christian von Albrichsfeld, Head of Country CONTINENTAL Romania, in semn de recunoastere si pretuire pentru leadership de inalta peformanta si antreprenoriat vizionar in realizarea de investitii de succes in tehnologii inovatoare si resurse umane profesioniste, pentru implicare sociala si angajament responsabil fata de comunitate – orientate spre un viitor sustenabil.

Iata cateva cifre si date relevante pentru investitiile realizate de CONTINENTAL la unitatile din Timisoara: 33 mil. euro pentru extinderea Centrului de Cercetare si Dezvoltare; 4 mil. euro in tehnologia pentru Oxidare Termica Regenerativa; 2,5 mil. euro pentru crearea propriului sistem inovativ de generare a energiei in cadrul locatiei automotive; investitii in imbunatatirea proceselor de productie si implementarea strategiilor industriei 4.0; punerea in aplicare a sistemului de trigenerare la fabrica de componente electronice.

CONTINENTAL a continuat sa se implice in dezvoltarea invatamantului profesional dual si a proiectelor destinate aducerii programelor universitare mai aproape de cerintele companiilor din industria automotive si IT.

Totodata, peste 130.000 de euro reprezinta sustinerea activitatilor de responsabilitate sociala si contributia pentru sprijinirea luptei impotriva pandemiei de coronavirus.

Cea de-a 28-a editie a Galei Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judetul Timis va fi transmis live in data de 19 noiembrie, cu incepere de la ora 19.00, pe posturile regionale de televiziune, pe platformele on-line si pe paginile de facebook ale partenerilor media, CCIAT si CRAFT cat si pe site-ul evenimentului: www.top.cciat.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...