Noutati :

Premiile Bibliotecii Universitatii Politehnica Timisoara, la a V-a editie

26 februarie, 2022 - 11:59 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Biblioteca Universitatii Politehnica Timisoara a organizat o noua editie a Premiilor BUPT, ocazie cu care au fost premiati cei mai activi utilizatori ai Bibliotecii, atat prin prisma titlurilor imprumutate, cat si al prezentei in institutie. De 5 ani, Biblioteca UPT premiaza cei mai activi utilizatori pentru a incuraja lectura si pentru a sustine performanta academica a cititorilor sai.

In deschiderea evenimentului, conf.univ.dr.ing. Florin Dragan, rectorul Universitatii Politehnica Timisoara, a amintit, in cuvantul sau, de spiritul Politehnicii, care a ramas la fel de viu si in al doilea secol de existenta, intre zidurile noi si moderne ale Bibliotecii. Prezent la eveniment, prof.univ.dr.ing. Daniel Dan, prorector al UPT, si-a exprimat multumirea pentru setea de lectura si cunoastere a utilizatorilor bibliotecii, dr.ing. Agneta Lovasz, directoarea BUPT, a mentionat eforturile facute, in special in perioada pandemiei, pentru adaptarea la noile cerinte legate de invatamantul online, inclusiv prin punerea la dispozitie a zeci de mii de titluri in varianta electronica, in timp ce conf.dr.ing. Ovidiu Tirian, decanul Facultatii de Inginerie din Hunedoara a evocat „universul infinit” care se ascunde in fiecare biblioteca.

Cei mai activi utilizatori ai Bibliotecii in anul 2021, recompensati ca atare, au fost urmatorii:
• Premiul I – Silviu Nicusor Suru, doctorand al Facultatii de Management in Productie si Transporturi;
• Premiul II – Vasile Boroica, student in anul II la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologii Informationale;
• Premiul III – Anghel Chivu, student in anul III la Facultatea de Inginerie din Hunedoara, Liliana Dorina Ioja, studenta in anul II la Facultatea de Inginerie din Hunedoara, si Mihai Bogdan Umanschi, doctorans al Facultatii de Management in Productie si Transporturi.

Evenimentul a fost completat, ca si la editiile anterioare, de un moment artistic, de aceasta data un recital de muzica populara sustinut de fratii Casian Bianga (saxofon), proaspat absolvent al Facultatii de Management in Productie si Transporturi din cadrul UPT, in prezent masterand, si Razvan Bianga (acordeon), student in anul II la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologii Informationale.

Evenimentul a fost transmis live pe pagina de Facebook a Bibliotecii Universitatii Politehnica Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...