Noutati :

Premii pentru Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor Timisoara

9 martie, 2011 - 01:58 PM
Autor: Andreea Hnyatek      
Categorie: EDUCATIE
0

Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor a mai primit o recunoastere nationala odata cu premierea decanului institutiei de invatamant superior si acordarea unui premiu pentru literatura de specialitate unei lucrari realizate de un colectiv al uneia dintre cele mai importante scoli economice din tara.

Astfel, decanul FEAA, prof. univ. dr Marilen Pirtea a primit titlul de „profesor emerit” din partea asociatiei institutiilor de invatamant superior sau de cercetare din domeniul stiintelor economice – AFER, un organism national care numara reprezentanti ai 57 de universitati si facultati de profil economic din tara.

De asemenea, conf.univ. dr. Cosmin Enache din cadrul FEAA, a obtinut titlul de „profesorul anului”.

Tot in cadrul adunarii generale a asociatiei institutiilor de invatamant superior sau de cercetare care a avut loc la Iasi, lucrarea Managementul Financiar al Companiei, autori prof. univ. dr. Marilen Pirtea, prof.univ. dr. Horia Cristea, asist. univ. dr. Cristina Nicolescu, prep. univ. drd. Claudiu Botoc, a primit premiul pentru „cea mai buna carte a anului 2010” din domeniul Finante.

Din delegatia institutiei de invatamant timisene care a participat la adunarea generala a asociatilor institutiilor de invatamant superior au facut parte: prof. univ. dr. Ioan Talpos, rectorul Universitatii de Vest, prof. univ. dr Marilen Pirtea, decanul FEAA,  conf. univ. dr. Carmen Babaita, cancelar FEAA si conf. univ. dr. Cosmin Enache.



Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...