Noutati :

Premii pentru copii la un concurs Retim de colectare a DEEE-urilor! In competitie au intrat elevii de la Scoala Generala nr. 2 din Timisoara

3 aprilie, 2014 - 02:57 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Copiii de la Scoala Generala nr. 2 din Timisoara sunt incurajati sa colecteze deseurile in mod ecologic, in cadrul campaniei „Logic, Eco-logic!” lansata de RETIM Ecologic Service.

Concursul deja traditional se va desfasura in perioada 1 – 17 aprilie.  „Scoala mea verde” se va finaliza in 25 aprilie 2014, odata cu festivitatea de premiere in cardul careia cei mai harnici elevi in colectarea deseurilor electrice, electronice si electrocasnice (DEEE) vor fi rasplatiti de reprezentantii Retim cu premii si mentiuni.

Concursul isi propune, pe langa aspectul educativ si stimulativ, eliminarea cat mai multor deseuri de tip special, cum sunt DEEE-urile. In acest scop, RETIM Ecologic Service a pus la dispozitia scolii logistica necesara atat pentru colectare, cat si pentru cantarirea  obiectelor colectate.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...