Noutati :

Premii pentru cei mai buni elevi din tara inscrisi in proiectul ‘Universitatea Politehnica Timisoara – un pas spre viitorul tau’. FOTO!

30 martie, 2014 - 12:38 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Cei mai buni elevi din tara au facut un pas spre viitor la Universitatea Politehnica din Timisoara. Au fost si premiati pentru performante, dar si pentru interesul de care dau dovada. Peste 800 de elevi din toata tara au calcat pragul Politehnicii, in cadrul proiectului „Politehnica Timisoara – un pas spre viitorul tau”.

Sambata, elevii participanti s-au intrecut in concursurile pe sectiuni, la matematica, chimie si la aptitudini in domeniul mecanic si mecatronic. Cei mai buni si-au primit rasplata duminica, la festivitatea de premiere care a avut loc in Sala Capitol a Filarmonicii Banatul.

„Eu cred ca am demonstrat, inca o data, faptul ca Universitatea Politehnica reuseste in continuare sa atraga in jurul ei tineri doritori de a veni la Timisoara, sa reuseasca in viata urmand cursurile acestei universitati. A fost o adevarata surpriza pentru noi sa vedem tineri bine pregatiti, dar si doritori. Au venit din toate colturile tarii, ceea ce denota inca o data ca acest proiect, acest concurs,  este o reusita. Ne dorim sa continuam si la anul”, ne-a spus prof.univ. dr. ing. Viorel Serban, rectorul Universitatii Politehnica din Timisoara.

Vreme de 3 zile, toti elevii participanti au avut ocazia sa cunoasca mediul universitar tehnic timisorean, precum si oferta de studii a Politehnicii. De asemenea, si-au putut pune la incercare cunostintele in domeniile de interes si au luat contact cu studentii de la Poli. Au vazut totodata si cum este viata de camin.

La final, o tanara studenta a Facultatii de Stiinte ale Comunicarii le-a oferit celor prezenti un moment muzical. A interpretat perfect melodia „Je Veux”, de la Zaz, dar si „Save Tonight” de la Eagle Eye Cherry.

Iata si premiantii!

Chimie – ChO TM2014:

Premiul I: Elevin Hoffer din Sighetu Marmatiei
Premiul II: Casian-Simion Aioanei din Arad, Gianina Elena Munteanu din Lugoj, Bianca Maria Popa din Dragasani si Petrica Rus din Sighetu Marmatiei

Matematica – ETc TM 2014:

Premiul I: Adrian Eugen Musuroi de la Liceul Grigore Moisil din Timisoara
Premiul II: Mihai Bogdan Tudoroniu din Motru
Premiul III: Pavel Cristian Pupeza din Bistrita
Mentiuni: Mirela-Gabriela Sirbu din Drobeta-Turnu-Severin, Adina Teudan din Resita, Dorel Butaciu din Bistrita-Nasaud, Alexandru Marinescu din Satu Mare, Ioana Irina Patularu din Ramnicu Valcea, Andrei Ardelean din Hateg, Ruxandra Muntean din Orastie.

Sectiuni virtuale la matematica:
Premiul I: Claudia Naomi Malutan din Bistrita-Nasaud
Premiul II: Adelin Marius Morar din Arad
Premiul III: Mirela-Gabriela Sirbu din Drobeta-Turnu-Severin
Mentiune: Ancuta-Larisa Manci din Bistrita-Nasaud
Premiu Special pentru cel mai mare punctaj: Adina Teudan din Resita.

Mecanica – MecArt TM2014:

Roboti Mobili:
Premiul I: Robert Ihnatisin din Lugoj
Mentiune: Marius Goiceanu din Resita
Creativitate:
Premiul I: Andrei Dungan
Mentiune: Robert Ionescu
Grafica – Design 3D:
Premiul I: Arnold Sebastian Prem din Carei
Mentiune: Adrian Chis din Carei
Desen – Pictura:
Premiul I: Bettina Varga din Lugoj
Mentiune: Andrei Binca din Ramnicu Valcea
Fotografie:
Premiul I: Mihaela Mihailescu din Timisoara
Mentiune: Estera Stremtan din Alba-Iulia.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...