Noutati :

Premii pentru cei mai buni elevi de la Liceul Grigore Moisil din Timisoara!

5 decembrie, 2014 - 03:16 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Un eveniment emotionant a avut loc vineri 5 decembrie la Liceul Grigore Moisil din Timisoara. Zece elevi de la prestigioasa scoala timisoreana au fost premiati de directoarea Cerasela Bociu si de presedintele Asociatiei Solidaritatea, Gheorghe Ciobanu.

Elevii cu rezultate excelente la invatatura au primit o diploma si o suma de bani donata de directoarea liceului care a decis sa isi imparta astfel premiul obtinut in urma cu o luna in cadrul Galei Excelentei Banatene, când a fost recompensata cu premiul “Coriolan Brediceanu” pentru educatie.

Inainte de a primi aceasta distinctie onoranta din partea Asociatiei Solidaritatea am spus ca voi dona premiul catre 10 elevi de la Liceul Grigore Moisil, copii cu rezultate foarte bune la invatatura, care merita cu prisosinta aceasta recunostiinta mai ales ca cei mai multi dintre ei au trecut si prin momente grele in familii. Eu consider ca premiul pe care l-am primit la Gala Excelentei Banatene apartine in primul rând copiilor din scoala noastra si de aceea am decis sa fac acest gest simbolic. Ma bucur ca l-am avut alaturi pe presedintele Asociatiei Solidaritatea, domnul deputat Gheorghe Ciobanu, sufletul acestei initiative minunate, cel care, iata, ne-a obisnuit deja cu binele pe care il raspândeste in jurul sau”, a spus directoarea Liceului Grigore Moisil, prof. Cerasela Bociu.

Christian Tanul din clasa a VI-a D, Raul Alexandru Jula din clasa a IX-a E, Maria Ciuclea din a XI-a C, Radu Ciorogariu din clasa a XI-a C, Sorin Popescu din a XI-a E, Andrei Robert Stefan din a XII-a A, Cristina Apetrei din a XII-a B, Cristian Avramescu din clasa a XII-a C, Liliana Andrada Chiper din a XII-a C si Anca Panea din a XII-a C au primit o diploma de excelenta si o suma de bani din partea profesoarei Cerasela Bociu si a Asociatiei Solidaritatea in cadrul ceremoniei la care au participat alaturi de conducerea liceului si a Asociatiei Solidaritatea, elevi, partinti si cadre didactice.

Este o mare bucurie sa fiu astazi aici pentru a-i recompensa pe acesti tineri minunati. Avem inca o dovada ca binele atrage bine, ca un gest bun este urmat de multe alte gesturi bune. Doamna directoare a primit la Gala Excelentei Banatene un premiu important si imediat a decis sa il dea mai departe copiilor. Acest gest minunat m-a determinat ca, impreuna cu colegii mei din Asociatia Solidaritatea, sa suplimentam acea suma de bani pentru a le oferi copiilor recunoasterea pe care o merita. Doamna profesoara Bociu m-a facut sa imi dau seama ca noi toti avem o sansa când privim spre viitor pentru ca, atunci când excelenta profesionala si intelectuala este dublata de excelenta morala, putem sa speram ca ne indreptam intr-o directie buna. Este exact ceea ce ne-a lipsit in ultimii 25 de ani, aceste gesturi cu puternica incarcatura morala, care dincolo de semnificatia lor materiala ne dau forta si energia sa continuam pe aceasta directie. Este ceea ce voi face si eu, alaturi de colegii mei din Asociatia Solidaritatea. Vom continua sa facem bine, sa ajutam si sa recompensam excelenta. Ne-am bucura ca tot mai multi sa ne urmeze pe aceasta cale a sperantei si a binelui”, a spus presedintele Asociatiei Solidaritatea, deputatul Gheorghe Ciobanu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...