Premii de excelenta in comunicare pentru Muzeul National al Banatului si Universitatea Politehnica Timisoara

TIMISOARA. Muzeul National al Banatului si Universitatea Politehnica Timisoara au fost desemnate cele mai bune institutii din tara in domeniul comunicarii in sectorul public.

CITESTE SI: Schimbare de program de Ziua Nationala a Romaniei, la Timisoara. Prefectul muta depunerea de coroane de la Monumentul Ostasului Roman din Parcul Central 

Prima dintre distinctii a fost premiul de excelenta in comunicare in sectorul public, iar cea de-a doua a fost „PR Innovator of the year”

Distinctiile au fost acordate in cadrul Galei „Romanian PR Award”, organizata la Bucuresti.

Echipa formata din profesionistii din cele doua instituții a fost premiata pentru activitatea din proiectul „Spotlight Heritage Timisoara”.

Suntem mandri de cele doua premii, multumim partenerilor, Universitatea Politehnica Timisoara, echipei de la muzeu, Consiliului Judetean Timis pentru sustinere si finantare, juriului, dar, mai ales, celor peste un milion de oameni care apreciaza si ne urmaresc de cand am inceput acest proiect unic si inedit”, a precizat Claudiu Ilas, managerul Muzeului National al Banatului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...