Premii de 3,4 milioane de euro, puse in joc la tragerile loto din 30 si 31 decembrie!

Loteria Romana anunta ca valoarea totala a premiilor puse in joc la tragerile din 30 si 31 decembrie este de 3,4 milioane de euro, cel mai mare castig fiind de 200.000 de lei sau diferite obiecte, precum lozul castigator al Auto Grand Prix – o limuzina Cadillac. Ultimul mare câştigător a fost un ieşean care a primit după impozitare peste4,6 milioane de euro.

In 30 decembrie, vor avea loc extragerile pentru Loteria Norocului si utimele trageri Joker si Loto 5/40 din acest an, informeaza Loteria Romana. Participarea la Loteria Norocului se face pe baza biletelor necastigatoare la jocul Noroc din luna decembrie. Marele premiu pus in joc pentru aceasta loterie consta intr-un autoturism de lux. Pe langa acest premiu, Loteria Romana mai ofera 41 de castiguri a cate 4.400 de lei (fiecare castig fiind compus dintr-o excursie pentru doua persoane in Austria -Viena, plus numerar).

In 31 decembrie pentru jucatorii la Loto 6/49, Loteria Romana vine cu o premiera, organizand in aceeasi zi doua Trageri Speciale Loto 6/49, o tragere „principala” si una „suplimentara”. Astfel, cu acelasi bilet, jucatorii la Loto 6/49 vor participa la ambele trageri de Anul Nou. Pentru tragerea „suplimentara” Loteria Romana va suplimenta fondul de castiguri al categoriei I cu suma de 500.000 de lei.

Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, jucatorii si-au facut un obicei din a cumpara si darui celor dragi lozuri. Loteria Romana a vrut sa le dea o mana de ajutor in acest sens, acordand cate un loz gratuit fiecarui jucator care, in urma participarii la jocurile loto din luna decembrie, acumuleaza pe taloanele speciale ale acestei campanii, cel putin, cinci puncte. Mai multe puncte acumulate pe talon, mai multe lozuri, arata sursa citata. „La lozurile Loteriei Romane, castigurile sunt deosebit de atractive si constau in bani, cel mai mare premiu pus in joc la un astfel de produs fiind in valoare de 200.000 lei sau in obiecte, cum este cazul lozului Auto Grand Prix pentru care premiul cap de afis este o limuzina Cadillac”, precizeaza Loteria.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...