Noutati :

Premierul Victor Ponta vine la Timisoara sa verifice personal tronsonul de autostrada Timisoara – Lugoj

8 octombrie, 2012 - 11:54 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
3

TIMISOARA. Primul-ministru al Romaniei, Victor Ponta se va afla, joi, la Timisoara, pentru a se interesa de tronsonul de autostrada Timisoara – Lugoj, de 9,5 kilometri care este aproape de finalizare.

Titu Bojin, presedintele Consiliului Judetean Timis, a declarat ca joi, 11 octombrie, se va afla la Timisoara, primul ministru Victor Ponta pentru a face o vizita pe autostrada. Cu acest prilej se va da drumul si la circulatia pe primul tronson al autostrazii.

Cei 9,5 kilometri de autostrada dintre Timisoara si Lugoj,Ā  care reprezinta primul tronson, s-au finalizat cu circa 6 luni inainte de termenul fixat pentru aprilie 2013. Muncitorii mai au de terminat drumurile de legatura spre autostrada.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. …pai sa aibe grija domul premier,poate se trezeste cu ceva oua in fata šŸ˜›

  2. Bravo pentru termen,dar ar fi mai bine ca premierul sa se ocupe de lucruri importante,ca de inaugurari are cine.
    Oricum habar nu are Ponta de drumuri,e doar motiv de lauda,dar cam devreme.
    Cand ajunge autostrada spre finalizare,atunci mai vedem

  3. pai de ce trebuie sa vina Ponta, ce a inceput el lucrarile a gasit el bani?Boc si Anca Boiangiu au inceput lucrarile,el sa inceapat si sa termine autostrada Moldova Mures-Iasi,sau Timisoara-Calafat si apoi sa vina sa taie panglici…Ponta nu e in stare sa faca legatura de 6 km la A3 spre Ploiesti,oricum au sistat toate lucrarile cica nu mai au bani ,,,vin alegerile trbuiesc bani de afisuri,galeti,brichete,…comunisti de mana a doua