Noutati :

Premierul Sorin Grindeanu a fost dat afara din PSD! Ce urmeaza?

15 iunie, 2017 - 03:46 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
3

Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD. Decizia a fost luata in unanimitate de voturi in sedinta de azi a CEx.

Totodata, s-a stabilit depunerea une motiuni de cenzura impotriva Cabinetului Grindeanu.

Aceasta va fi depusa cel mai probabil luni. Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a spus ca nu are nicio temere legata de intrunirea majoritatii pentru a-l indeparta pe Sorin Grindeanu.

Conform articolului 27 din Statutul PSD, „calitatea de membru al Partidului Social Democrat se pierde prin demisie, radiere, excludere sau inscriere in alt partid”.

Articolul 31 mentioneaza excluderea, ca sanctiune aplicata membrului de partid prin hotarâre a Biroului organizatiei locale din care acesta face parte. Membrul de partid care detine o functie in cadrul organelor de conducere ale partidului de la nivelul organizatiei PSD de pe raza teritoriala a sectiei de votare, precum şi de la nivelul organizatiei locale poate fi exclus, la propunerea organului de conducere din care face parte, de catre organul de conducere ierarhic superior.

Comitetul Executiv National este cel care hotaraşte, in situatii exceptionale, cu doua treimi din voturile membrilor sai, sanctionarea cu excludere din partid a oricarui membru, pentru incalcari grave ale Statutului sau pentru prejudicii majore aduse PSD.

UPDATE: Sorin Grindeanu: Dupa ce Dragnea demisioneaza, demisionez si eu Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. asteptam demisia din psd a intregii organizatii din timis , sa vedem ce va spune dragnea ……..

  2. Ne-a facut Teleormanul…

    • Care voi, căci noi nu avem treabă cu neo-comuniștii din PSD.