Premierul Mihai Tudose pune tunurile pe Enel, de la Timisoara: Nu e posibil ca la 48 de ore de la furtuna 30.000 de locuinte sa nu aiba electricitate

TIMISOARA. Premierul Mihai Tudose care marti participa la Comandamentul pentru Situatii de Urgenta in Timisoara, in care se discuta despre efectele furtunii de duminica, a criticat interventia greoaie a E-Distributie Banat (Enel).

CITESTE SI: Din nou furtuna la Timisoara. Anuntul de ultima ora al primarului Nicolae Robu 

CITESTE SI: S-au calculat pagubele facute de furtuna numai in parcurile si spatiile verzi din Timisoara. Anuntul primarului Nicolae Robu 

La inceputul sedintei Comitetului pentru Situatii de Urgenta care are loc la Prefectura Timis, premierul Mihai Tudose a afirmat ca 30.000 de locuinte sunt anca afectate si nu au energie electrica, la 48 de ore, dupa furtuna.

Am tinut sub observatie efortul Enelului. Efortul a inceput sa fie de doua tipuri: a inceput sa fie foarte activ pe net si efortul de a pune in functiune linia electrica. in ceea ce priveste efortul de a pune in functiune reteaua electrica la 48 de ore inca e lipsa de energie in localitati, la scoli, dispensare. Nu este posibil asa ceva. Daca legea permite acest lucru, va asigur ca nu va merge asa si atunci poate gasim o posibilitate ca data viitoare cand se intampla asa ceva sa nu mai stam 48 de ore dupa o societate care nu face fata. Inca 30.000 de locuinte au fost afectate, azi dimineata la ora 7.00”, a declarat primul ministru.

E-Distributie Banat a anuntat marti ca in jurul orei 8.00 a reusit livreze energie electrica la 81 la suta din consumatorii afectati de furtuna de duminica.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

  Pareri

 1. Traiasca privatizasile serviciilor ctre populatie.
  Sun cateva tari in UE care si-au protejat populatia de „privatizarea servici8ilor catre populatie. Drept urmare:
  – preturile serviciilor sunt mai scazute,
  – statul/municipiul „controleaza” efectele de cartel si preturile adeseori discretionare, precum si serviciile conexe la serviciul de baza,
  – altele
  – c

 2. Am uitat sa mentionez, managementul este performant, bazat pe indicatori si exlude „rubedeniile”

 3. La padureni nu este nici acuma curent electric!!! I n ce secol traim ??? Niste incompetenti!!! Sagul si Jebelul are curent, Padureniul ba!!!