Opinia Timisoarei

Premierul Florin Citu, dupa intalnirea cu presedintele CJT Alin Nica: Timisul are sprijinul meu si al guvernului pentru reabilitarea Spitalului Judetean, pentru construirea Salii Polivalente si a Stadionului. Semnam pentru noua descarcare de pe Autostrada spre Timisoara

TIMISOARA. Proiectele importante ale Timisului sunt pe masa premierului Romaniei. Presedintele Consiliului Judetean Timis Alin Nica a fost la Palatul Victoria miercuri pentru o intalnire cu seful executivului Florin Citu.

CITESTE SI: Unda verde pentru a treia descarcare de pe Autostrada Vestului catre Timisoara, de aproape 50 de milioane de euro. Drumul de 10 kilometri va fi amenajat in 2 ani 

Premierul si presedintele CJ Timis au discutat toate planurile de infrastructura ale judetului, iar Florin Citu a dat asigurari ca va sprijini reabilitarea Spitalului Judetean, ridicarea Salii Polivalente si a noului Stadion de la Timisoara.

Am avut astăzi o întâlnire de lucru cu Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, în cadrul căreia am discutat despre implementarea proiectelor strategice ale Timișului. Avem în vedere infrastructura – centura, autostrada Moravița-Timișoara, dar și sănătatea și cultura.
Alin Nica mi-a vorbit despre necesitatea reabilitării Spitalului Județean și construcția Sălii Polivalente și a Stadionului, iar eu l-am asigurat de sprijinul meu și al Guvernului„, a transmis premierul Florin Citu pe pagina sa de Facebook dupa intalnirea cu Alin Nica.

Prim-ministrul Romaniei a precizat ca in cateva zile va fi semnat contractul pentru proiectarea celei de-a treia descarcari de pe Autostrada Vestului catre Timisoara si s-a alocat 1 milion de euro pentru studiile la Centura Vest.

Una dintre veștile bune care urmează să se concretizeze chiar săptămâna viitoare este semnarea contractului de proiectare pentru noua descărcare din autostrada A1 spre Timișoara în dreptul localității Sânandrei. Pentru municipiul reședință de județ a mai fost alocat 1 milion de euro cu care va fi făcut studiul de fezabilitate pentru cel de-al treilea tronson din centura ocolitoare„, a precizat Florin Citu.

CITESTE SI: Centura de Vest la Timisoara va fi cu 2 benzi pe sens si separatoare mediane. Anuntul ministrului Transporturilor la inceperea studiului de fezabilitate de 1 milion de euro

Exit mobile version