Noutati :

Premiera nationala la Timisoara: Universitatea de Vest va avea un reprezentant permanent la Parlamentul European

15 martie, 2015 - 01:06 PM
Autor: Magda Mihalache      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Universitatea de Vest din Timisoara va avea, incepand de luna aceasta, un reprezentant permanent la Bruxelles, la Parlamentul European. Este vorba despre Manuela Garboni, doctoranda atat la UVT, cat și la o universitate din Bruxelles. Rolul tinerei va fi de a promova universitatea timisoreana in cadrul Parlamentul European.

„In premiera nationala anuntam ca Universitatea de Vest din Timisoara va avea un reprezentant permanent la Bruxelles, in Parlamentul European, in toate actiunile care se vor derula pe domeniile educatie si cercetare. Ne dorim, prin aceasta reprezentare la Bruxelles, sa ne apropiem mai mult de organismele de finantare, sa identificam mai multi potentiali parteneri si sa aflam mai multe despre lansarile de diferite finantari”, a spus rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, Marilen Pirtea intr-o conferinta de presa.

pirtea-busoi-uvt

Timisoreanca, a caruit parcurs academic si profesional este fara repros, va putea sa lucreze la Bruxelles intr-un birou, pus la dispozitie de europarlamentarul Cristian Busoi.

„Persoana care reprezinta Universitatea de Vest la Bruxelles va avea un statut de colaborator permanent al cabinetului meu de europarlamentar si va avea acces ori de cate ori doreste în Parlamentul European. De asemenea, va avea la dispoziție infrastructura fizica a cabinetului meu. Aceasta persoana va putea sa se Intalneasca cu oameni influenti din Comisia Europeana”, a spus Cristian Busoi.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...