Noutati :

Premiera la Universitatea de Vest din Timisoara: Institutul Diplomatic Roman organizeaza la UVT primul curs in afara Bucurestiului

19 septembrie, 2012 - 10:58 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

Timp de doua saptamani, 25 de cursanti urmeaza la Universitatea de Vest din Timisoara cursul de „Diplomatie, Securitate si Politica Externa”. Cursul este organizat, in premiera, in afara Bucurestiului, de catre Institutul Diplomatic Roman.

Cursantii vor afla, printre altele, care sunt mecanismele de gestionare a crizelor si conflictelor internationale, elemente de diplomatie parlamentara, tehnicile si mecanismele de negociere diplomatica.

De asemenea, vor fi prezentate notiuni despre organizatiile de securitate si informatii despre institutiile care functioneaza la nivelul Uniunii Europene. Vor fi abordate teme din geopolitica mediului international si managementul informatiilor clasificate, dar si notiuni de drept diplomatic si consular.

Printre cei care sustin cursuri se numara fosti diplomati romani, dar si cadre didactice ai Facultatii de Stiinte Politice din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.

Diplomele de absolvire a cursului, acreditat de Ministerul Afacerilor Externe, se vor acorda intr-un cadru festiv, pe 1 octombrie, odata cu inceperea anului universitar la Universitatea de Vest din Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...