Noutati :

Premiera la Timisoara. Si-a deschis portile SportVest, primul eveniment dedicat sportului si vietii sanatoase organizat de CCIAT

3 iunie, 2022 - 06:47 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Prima editie din vestul tarii a unei manifestari dedicate exclusiv sportului si vietii sanatoase si-a deschis portile, vineri, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara. SportVest este evenimentul initiat si organizat de Camera de Comert, Industrie si Agrigultura Timis care isi doreste sa aduca laolalta toate categoriile de public: copiii, parinti sau bunici, iubitori ai sportului si sportivi de performanta, specialisti dar si persoane care vor sa afle regulile unui stil de viata sanatos!

Ideea a pornit de la o nevoie. Aveam nevoie de incaltari si nu am gasit in Timisoara si atunci mi-am dat seama căa avem o gaura in zona de articole sportive palpabile in Timișoara. De aici lucrurile au inceput sa se rostogoleasca, asa ca mie mi-a venit ideea, dar peste 90% din munca se datoreaza colegelor mele care s-au implicat 100%. Totodata sa nu uitam ca astazi este ziua mondiala a ciclismului, deci este inca un motiv pentru a ne vedea aici si la anul pe 26-28 mai vmm fi din nou aici la editia a doua”, spune Lucian Galosi, vicepresedinte CCIAT.

Prima editie a Sport Vest si-a deschis portile in prezenta uneia dintre cele mai importante gimnaste ale Romaniei, Simona Amanar.

Va felicit pentru aceasta initiativa, ma bucur sa fiu alaturi de colegii mei de la UVT, pentru ca suntem o echipa si speram sa facem lucruri frumoase, colegii mei de la Liceul Sportiv unde astazi am avut crosul olimpic, o zi frumoasa plina cu copii. Trebuie sa aducem Timisoara acolo unde ii este locul, pe cea mai inalta treapta a podiumului pentru ca vorbim de sport si imi doresc ca Timisoara sa fie numarul 1 din nou. Sper ca de ce nu la anul sa avem si echipament de gimnastica pentru ca imi doresc sa echipam sala de gimnastica din Timisoara, incepul e bun si sper sa fie si mai bine la anul, si peste cativa ani sa fim si mai multi de cat suntem acum”, spune Simona Amanar.

SportVest este un eveniment international care reuneste producatori si comercianti de articole sportive din toate domeniile, companii care ofera servicii sau produse conexe domeniului sportiv, sali de fitness, centre si cluburi sportive, suplimente alimentare, health and care, articole tehnico-medicale etc., din tara dar si din strainatate: Ungaria, Italia.

Avem un respect deosebit fata de expozantii care au avut curajul sa vina astazi aici la prima editie a unei expozitii. Imi doresc ca in anii viitori sa facem mult mai mare aceasta expozitie. O premiera este faptul ca organizam prima editie de sport, doi, avem premiera pentru ca niciodata in 31 de ani niciun membru al colegiului de conducere nu a organizat si nu a fost initiatorul unei astfel de expoziții, iata astazi domnul vicepresedinte Lucian Galosi a fost initiatorul acestei expozitii”, spune Florica Chirita, presedinte CCIAT.

In prima zi a evenimentului, pe langa expozantii din sala, participantii au putut asista la o demonstratie de scrima, au putut participa la sesiuni de autografe, dar si la demonstratii de Karate, street baschet, kickboxing si altele.

Iata mai jos programul evenimentelor ce vor avea loc in weekend!

 

ORA SÂMBĂTĂ – 4 IUNIE 2022

 

LOCAȚIA  
11.00 Antrenament  de grup – Body combat
Smartfit
Antrenori: Radu BOJAN si Alex GIUROIU
CRAFT

Exterior

12.30 UVT – ul se prezinta CRAFT
InteriorSala Polivalenta
13.00

 

Demonstratie Karate

Kentos Karate Timișoara

Antrenor: Mihai Stanciu

CRAFT
InteriorSala Polivalenta
13.30 Demonstratie box – Knock Out Store

Prezinta: Paul Goicov

CRAFT
InteriorSala Polivalenta
14.00 Sesiune autografe echipa Rugby
SCM Timisoara
si prezentarea cupei campionilor
CRAFT
InteriorBusiness Hall
14.30 SCM Timisoara Handbal – Juniorii 4

Meci demonstrativ

CRAFT

Exterior

15.00 Street baschet CRAFT
Exterior
16.00 Demonstratie baschet – catedra de baschet UVT CRAFT

Exterior

16.30 Concurs de aruncat la cos CRAFT

Exterior

17.00 Clasa Zumba

Nextfit

Antrenor: Costin PUPAZA

CRAFT

Exterior

18.00 Pase la tintar (disc golf) si pase cu discul de ultimate frisbee

Azvârlirea – echipa de Ultimate Frisbee din Timișoara

CRAFT

Exterior

18.30 Antrenament de grup
Friend
’s Arena
CRAFT

Exterior

 

 

ORA DUMINICĂ – 5 IUNIE 2022

 

LOCAȚIA  
10.30 Antrenament  de grup – Body weight
Smartfit
Antrenor: Raul ZORZON
CRAFT

Exterior

11.30 Demonstratie Karate-Do – Club Sportiv Seiken TM

Prof. Dan HODOROGA

 

CRAFT
InteriorSala Polivalenta
12.30

 

Demonstratie Judo
Academia de Judo TimișoaraAntrenor: Cosmin ȚEPEȘ
CRAFT
InteriorSala Polivalenta
13.30 Prezentare de produs: plasturi fototerapeutici

Tehnologie in santate si frumusete

CRAFT
InteriorSala Polivalenta
14.00 Sesiune de autografe echipa de Seniori

SCM Timisoara

CRAFT
InteriorBusiness Hall
14.00 Meci demonstrativ

Baby si minihandbal

CRAFT
Exterior
14.30 Demonstratie handbal
Echipa Dumbravita
Antrenor: Mirela CÎTU
CRAFT
Exterior
16.00 UVT-ul se prezinta CRAFT
InteriorSala Polivantenta
17.00 Kangoo Jumps

ReMona Sport

Antrenor: Monica DAVID

CRAFT

Exterior

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...