Noutati :

Premiera la Timisoara. Gala Excelentei Afacerilor Italiene din judetul Timis, organizata la CCIAT

15 noiembrie, 2017 - 01:22 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert Italiana pentru Romania si Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, sub inaltul patronaj al Ambasadei Italiei in Romania, organizeaza, in data de 23 noiembrie 2017, cu incepere de la ora 17.30, in Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, un eveniment premiera: Gala Antreprenorilor Italieni din Timis.

Evenimentul are loc in contextul in care Italia isi mentine de peste zece ani pozitia de principal investitor in Romania, si se adauga numeroaselor actiuni organizate de CCIAT destinate unuia din principalii investitori straini ai Judetului Timis.

Evolutia spectaculoasa a capitalului italian in judetul Timis, prezenta bancilor italiene, a invatamantului pre-universitar si universitar in limba italiana, a Centrului Cultural Italian si presei de limba italiana inseamna recunoasterea judetului Timis ca loc unde se fac afaceri de succes.

In cadrul Galei vor fi premiate 30 de companii italiene care isi desfasoara activitatea in Judetul Timis, dupa o metodologie si criterii stabilite de organizatori pe baza informatiilor din situatiile financiare furnizate de Directia Generala a Finantelor Publice si de Oficiul Registrului Comertului Timis. Vor fi acordate si premii speciale pentru membrii CCIpR si CCIAT, pentru activitati si realizari de exceptie.

In deschiderea ceremoniei de decernare a premiilor, alaturi de organizatori, vor adresa mesaje de salut E.S. Domnul Marco GIUNGI – Ambasadorul Italiei in Romania, Prefectul Judetului Timis, Presedintele Consiliului Judetean Timis si Primarul Municipiului Timisoara.

Reprezentanti ai unei banci comerciale vor vorbi despre perspectivele macroeconomice ale 2018. Totodata, vor avea loc prezentari ale celor mai importante inovatii in materie de servicii si produse „Made in Italy”, sustinute de Presedintele Asociatiei Italiene de Automatizare pentru Industrie si de reprezentatul Maschio Gaspardo Romania.
Gala se va incheia cu prezentarea celei de-a doua editii a „Settimana della Cucina Italiana nel Mondo” si de un bufet special creat pentru acest eveniment.

La eveniment au fost invitati sa participe reprezentanti ai administratiei publice locale si serviciilor deconcentrate din teritoriu si ai corpului diplomatic acreditat la Timisoara.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...