Noutati :

Premiera la Timisoara: Aquapic are logo si mascota!

13 iunie, 2017 - 02:36 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

Concursul pentru logo si mascota Aquapic organizat de Fundatia Aquademica si Asociatia Urban Survey s-a incheiat, iar decizia juriului este: premiul va fi impartit intre Berezoschi Roberta, pentru cel mai bun logo si Padurean Cezara Carla, pentru cea mai buna mascota.

Cele doua sunt studente la Facultatea de Arte si Design din Timisoara si creatiile lor vor asigura de acum inainte identitatea vizuala a proiectului Aquapic – centru experimental pentru copii.

Peste 80 de propuneri au fost inscrise in concurs, majoritatea concurentilor propunand doua sau chiar mai multe lucrari. Juriul, Andreea Foanene – artist vizual, Tudor Vreme – grafic designer, Robert Serban – scriitor, PR Aquapic, nu a avut o misiune usoara.

Asadar, felicitari tuturor participantilor: Adriana Marin, Ana Staicu, Badila Mihai Andrei, Berezoschi Roberta, Bestea Stefan Gheorghe, Birtalan Ferenc, Bogdan Nueleanu, Buretia Flavia, Caltun Irina, Catalin Crainic, Cristescu Anda, Emil Neaga, Encutescu Andreea, Feti Claudia, Hassan Jaber, Iulia serban, Loredana Bratu, Luchit Dumitrana Anca, Mihaela Clopotaru, Mihaela Grigore, Necreala Razvan, Norbert Balasz, Padurean Cezara, Petruta Serban, Trifan Alexandra!

Aquapic va fi un centru educational destinat copiilor intre 5 si 12 ani, amenajat in incinta fostei Uzine de Apa Industriala a Timisoarei, situata pe strada Mistral, in apropierea raului Bega si se va deschide in toamna acestui an.

Aquapic va reda comunitatii timisorene un spatiu valoros ca identitate istorica si culturala, dar si cu insemnatate urbana. Castigatorul concursului Aquapic isi va lega astfel numele de un loc ce va intra pe usa din fata a circuitului cultural timisorean.

Urbaniada este un concurs de proiecte ce au ca obiectiv principal ȋmbunatatirea calitatii vietii ȋn spatiul urban. Miza Urbaniadei este identificarea problemelor specifice spatiului urban romanesc si solutionarea punctuala a acestora, prin proiecte concrete si prin ȋncurajarea dialogului ȋntre profesionisti si institutii publice, precum si a parteneriatului ȋntre organizatii neguvernamentale, arhitecti si urbanisti. Urbaniada este un proiect ING Bank.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...