Noutati :

Premiera la Shopping City Timisoara: campionul mondial Marcin Glowacki va sustine un stunt show on cadrul unui eveniment dedicat pasionatilor de moto

21 martie, 2022 - 12:55 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. În perioada 2 – 3 aprilie, timișorenii pasionați de motociclism și nu numai sunt invitați în parcarea Shopping City Timișoara, unde vor putea asista la un eveniment inedit, pentru prima dată în România.  Pe 3 aprilie, campionul mondial la cascadorie pe motocicletă, Marcin Glowacki, își va demonstra abilitățile și talentul susținând un stunt show în cadrul unui eveniment special organizat de moto AIKON în parteneriat cu Shopping City Timisoara și Check-OUTeam.

Marcin Glowacki este unul dintre cei mai apreciați profesioniști din domeniu,  cu un palmares impresionant. În 2017, el a devenit primul laureat al Campionatului XDL din SUA și câștigător al Campionatului Mondial de Sporturi Extreme pe Motocicletă.

Expoziție de motociclete și test drive-uri, puse la dispoziția participanților

Pe tot parcursul weekend-ului 2-3 aprilie, pasionații de moto vor putea vizita standurile partenerilor evenimentului, unde vor fi expuse motociclete, echipamente și accesorii. Creat pentru a promova motociclismul în condiții de siguranță și de respect în trafic, evenimentul încurajează interacțiunea, vizitatoriii fiind invitați să participe la test drive-uri, să afle detalii despre cursuri de condus motociclete și despre întreținerea acestora. Evenimentul a fost creat pentru a promova motociclismul în condiții de siguranță și de respect reciproc în trafic, iar participanții vor putea afla detalii despre cursuri de condus motocicleta, despre întreținerea acesteia și chiar să participe la sesiuni de test drive. De asemenea, va exista un „wheelie machine” pentru cei dornici de a experimenta mersul pe o roată într-un mediu controlat.

Ne bucurăm să fim gazdele acestui super eveniment și să aducem valori precum Marcin Glowacki mai aproape de clienții noștri. Suntem foarte încântați că va prezenta, în premieră în România, cascadoriile care l-au făcut atât de apreciat, în exclusivitate pentru clienții Shopping City Timișoara. Este un show pentru întreaga familie, dedicat tuturor timișorenilor, de la mic la mare ”, a declarat echipa Shopping City Timișoara.

„Suntem o echipă determinată să îmbine pasiunea pentru motociclete cu umanitatea și faptele bune. Evenimentele organizate sunt expresia muncii și dorinței noastre de a construi o comunitate cât mai închegată și cât mai conștientă de tot ce presupune motociclismul echilibrând adrenalina, mecanica, tehnica, echipamentul, extazul, frica și expunerea. Această lume frumoasă presupune și eforturi pentru ca hobby-ul să fie practicat la un nivel înalt calitativ. Eforturile noastre se fac cu zâmbetul pe buze și cu o glumă bună. Noi suntem dispuși să învățăm împreună să fim tot mai buni, mai uniți și mai pregătiți, pentru noi, pe două roți, si pentru cei care ne așteaptă acasă”, au declarat reprezentanții Asociației Moto AIKON.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe Facebook.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...