Noutati :

Premiera in Campionatul Judetean de Automobilism si Karting! Comuna Dumbravita va gazdui cea de-a X-a etapa

29 octombrie, 2012 - 03:58 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0

Penultima etapa a Campionatului Judetean de Automobilism, Rally-Kart Dumbravita 2012 va avea loc sambata, Dumbravita devenind a doua comuna din tara, dupa Comlosu Mare care gazduieste o etapa dintr-o competitie automobilistica.

Rally-Kart Dumbravita 2012 se va desfasura sambata, 3 noiembrie,  intre orele 9 si 16. Pilotii vor avea parte de trei probe speciale. Prima va avea loc in centrul comunei, in perimetrul format de strazile Kos Karoly-Gh.Doja-Franyo Zoltan. A doua ”speciala” se va desfasura in perimetrul format de strazile str.Eroilor-str.Joszef Attila, iar ultima, o proba de viteza pe iarba, va avea loc pe un teren viran de la Dumbravita.
Pe toata perioada desfasurarii competitiei, circulatia va fi inchisa in zonele respective din comuna Dumbravita.
Dupa inchierea concursului automobilistic, pe acelasi traseu pe care se va disputa prima proba speciala, va avea loc si cea de-a 8-a etapa din cadrul Campionatului Judetean de Karting Timis.
Festivitatea de premiere va avea loc la ora 17, la Caminul Cultural Dumbravita.

Inscrierile pentru Rally-Kart Dumbravita 2012 se pot face pana pe 1 noiembrie, la sediul Universal Consulting-Timisoara, strada Intrarea Doinei nr.1 sc.A et.3 ap.14, zilnic, intre orele 13 si 15.

Inaintea penultimei etape, Opinia Rally Team domina  in clasamentul Campionatului Judetean Timis pe echipe, cu un total de 24 de puncte, iar pilotii care alcatuiesc echipa Opinia Rally Team conduc la clasele lor. Alexandru Krepelka si Sergiu Tarla ocupa primele doua locuri in clasamentul Open, cu 80, respectiv 51 de puncte.
Marcovici Adrian de la Opinia Rally Team conduce in clasamentul de juniori cu 18 puncte, iar Stefanescu Diana tot de la Opinia Rally Team, in clasamentul special feminin, cu 28 de puncte.
La clasa II, lider cu doua etape inainte de final este Sergiu Tirla de la Opinia Timisoarei Rally Team cu 54 de puncte, iar in Clasamentul de la clasa III, primele doua locuri sunt ocupate de alti doi piloti de la Opinia Timisoarei Rally Team: Alexandru Krepelka cu un total de 72,9 puncte si Daniel Preunca, 44 puncte.
Vezi clasamentele detaliate inaintea celei de-a X-a etape pe www.fortaviola.ro!


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...