Noutati :

Pregatiri pentru Ziua Mortilor. Anuntul primariei legat de vanzarea de coronite si lumanari la Timisoara

22 octombrie, 2019 - 09:20 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Comerciantii care vor sa vanda coronite, lumanari sau alte produse specifice Zilei Mortilor, trebuie sa isi depuna cererile pentru a le putea vinde pe strazile din apropierea cimitirelor sau in pietele din Timisoarei.

CITESTE SI: O piateta istorica din Timisoara ar putea reveni la stralucirea de odinioara. O statuie, o fantana si o cladire iluminata arhitectural vor schimba infatisarea zonei

Vanzatorii vor trebui sa depuna o cerere la Primaria Timisoara in perioada 22 – 25 octombrie.

Cererea tip se poate completa la depunere la sediul primariei si va fi insotita de o copie a cartii de identitate, buletinului sau a actului de firma (Certificatul Unic de inregistrare).

Si in acest an, se mentine procedura de achitare a taxelor in momentul inregistrarii, fara posibilitatea de restituire a acestor taxe (de autorizarei, de ocupare a domeniului public 2 lei/mp/zi, contravaloarea imprimatului).

Autorizarea se va face pentru urmatoarele locatii, cimitirele din: Calea Sagului, Calea Buziasului, Calea Lipovei, Eroilor, Rusu Sirianu, Stuparilor, in perioada 30 octombrie-1 noiembrie 2017.

Vanzatorii au obligatia de a detine, la locul de vanzare, Avizul pentru desfasurarea comertului stradal, eliberat de Primarie, dovada achitarii taxei de ocupare a domeniului public-in original, documentul de identitate al vanzatorului care sa coincida cu identitatea persoanei mentionate in aviz.

De asemenea, comerciantii au obligatia salubrizarii in permanenta a amplasamentului, altfel li se retrage avizul. Masura de retragere a avizului se aplica si in cazul in care se cedeaza dreptul de folosinta pentru amplasament, caz in care se vor aplica si sanctiuni.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...