Pregatiri pentru Targul de Paste, la Timisoara. Va fi deschis pana in 18 aprilie

TIMISOARA. Casa de Cultura a Municipiului Timisoara pregateste deschiderea Targului de Paste, ajuns la cea de-a XIV-a editie, in acest an.

CITESTE SI: Dominic Fritz: Am avut peste 60.000 de participanti la evenimentele organizate in Timisoara in weekendul de deschidere a Capitalei Europene a Culturii

Evenimentul va avea loc in perioada 25 martie – 18 aprilie 2023.

Comerciantii interesati pot depune dosarele de inscriere la Biroul de Organizare Evenimente al Casei de Cultura din Timisoara (str. Miron Costin nr.2), in perioada 21-27 februarie 2023, intre orele 10:00-13:00, sau pe adresa de email: [email protected], in aceeasi perioada.

Pot participa:
– Mesteri populari, artisti plastici, ce realizeaza/comercializeaza produse handemade si de arta mestesugareasca, in special specifice sarbatorilor pascale: oua incondeiate, icoane pe sticla si lemn, sculpturi in lemn si piatra, aranjamente florale, obiecte decorative, obiecte de ceramica, produse artizanale, obiecte de sticla etc.;
– Persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, II), producatori sau comercianti de produse nealimentare, cu specific pascal sau de primavara;
– Persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, II), producatori sau comercianti de produse alimentare (pasca, cozonac, kurtos, placinte, langosi, prajituri, dulceturi de casa, siropuri, produse apicole, vin, cafea, sucuri, preparate fast-food, brânzeturi si produse traditionale din carne, ciocolata, bomboane, zacusca, conserve de casa etc.).

Formularul de inscriere si regulamentul târgului se pot descarca de pe pagina de facebook a Casei de Cultura a Municipiului Timisoara.

Targul de Pasti se va desfasura in Piata Libertatii din Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Cornel spune:

    Sperăm că târgul va fi fără roata aia panoramică oribilă adusă la Crăciun de pe litoral, care transforma zona în bâlci comunal.