Noutati :

Pregatire gratuita la matematica pentru elevi de liceu, la Universitatea Politehnica Timisoara

11 februarie, 2020 - 09:35 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Universitatea Politehnica Timisoara vine in sprijinul elevilor de liceu, oferindu-le acestora cursuri gratuite de pregatire la matematica, utile atat pentru cei care doresc sa urmeze una dintre facultatile institutiei, cat si pentru pregatirea examenului de bacalaureat. Chiar daca sunt adresate in special potentialilor sai studenti, indiferent de facultatea pentru care opteaza si independent de forma admiterii (concurs cu probe de verificare sau concurs de dosare), participantilor la cursuri nu li se solicita nici un fel de angajament fata de UPT.

Cursurile, organizate prin Departamentul de Matematica al Universitatii Politehnica Timisoara, se vor desfasura in fiecare duminica, in perioada 16 februarie – 31 mai 2020 (cu exceptia zilelor de 12 si 19 aprilie), in amfiteatrul A101 al Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologii Informationale, Bd V. Parvan nr. 2, intre orele 10:00 – 13:00.

Temele dezbatute (Programa analitica) urmeaza continutul Culegerii de probleme de Matematica pentru examenul de admitere din anul 2020 la Universitatea Politehnica Timisoara, publicata la Editura Politehnica in anul 2019.

Temele ce vor fi abordate in cadrul cursurilor sunt urmatoarele:Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...