Noutati :

Prefectul urecheaza institutiile deconcentrate pentru ca functionarii pun oamenii pe drumuri aiurea

1 aprilie, 2011 - 11:00 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Mircea Bacala, prefectul judetului Timis, le-a atras atentia directorilor de institutii deconcentrate, care au participat la sedinta Colegiului Prefectural, ca foarte multi vin in audienta la Prefectura si se plang de proasta functionare a institutiilor.

Mircea Bacala a venit cu un exemplu in acest sens, citind o scrisoare venita de la un timisorean care s-a plans prefectului ca a fost trimis de la un birou la altul, intr-una din institutii, pentru a obtine o informatie.

„40% din audientele pe care le-am tinut pana acum, nu aveau nicio treaba cu Institutia Prefectului, oamenii veneau sa reclame modul de functionare a institutiilor”, a declarat prefectul Mircea Bacala.

Totodata, reprezentantul Guvernului in teritoriu le-a spus directorilor directiilor deconcentrate sa posteze pe site-ul propriu toate actele necesare pentru public.

Mai mult, Mircea Bacala le-a spus directorilor prezenti la Colegiul Prefectural ca Guvernul, impreuna cu Ministerul Comunicatiilor are in plan un proiect de informatizare care va putea fi accesibil cel mai probabil incepand de anul viitor.

„Odata cu implementarea acestui proiect, toate taxele si impozitele vor putea fi platite online. De asemenea, avizele de mediu, autorizatiile de constructie si altele asemenea, vor putea fi obtinute si online. Pentru categoria de persoane care nu are acces la internet, exista ghiseele de relatii cu publicul”, a mai spus Bacala.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...