Prefectul de Timis confundat cu … postasul, de un timisorean dornic sa faca urari de sarbatori

A cumparat 15 felicitari, a scris pe fiecare, de mana, cate o urare de Craciun si An nou, in 3 limbi, le-a pus in plicuri si mai apoi a facut un pachetel pe care l-a trimis prin posta pe adresa prefectului de Timis. Un timisorean grabit si dornic sa felicite mai multe primarii din Timis si Arad s-a gandit, probabil, ca Mircea Bacala ar fi un postas perfect, care le-ar putea imparti destinatarilor. N-a iscalit nicio felicitare, ci a scris doar destinatarii: "Prefectura Sannicolau Mare", "Prefectura Buzias", "Prefectura Lipova", samd. In total 15. E drept ca expeditorul a confundat putin institutiile si a facut din primarii "prefecturi". Dar, gestul conteaza. Si efortul, pentru ca urarile "Craciun fericit!" si "An nou fericit" sunt scrise  in 3 limbi: romana, maghiara si engleza. "E de apreciat efortul acestei persoane. Nu e usor sa scrii atatea foi. Nu le voi trimite mai departe la localitati. Apreciem gestul, ca sunt scrise de mana, si presupune si o serie de cheltuieli. Probabil dorinta acestui domn sau acestei doamne a fost ca eu sa le trimit la primarii", a spus prefectul de Timis, Mircea Bacala. [nggallery id=116]

A cumparat 15 felicitari, a scris pe fiecare, de mana, cate o urare de Craciun si An nou, in 3 limbi, le-a pus in plicuri si mai apoi a facut un pachetel pe care l-a trimis prin posta pe adresa prefectului de Timis.

Un timisorean grabit si dornic sa felicite mai multe primarii din Timis si Arad s-a gandit, probabil, ca Mircea Bacala ar fi un postas perfect, care le-ar putea imparti destinatarilor.

N-a iscalit nicio felicitare, ci a scris doar destinatarii: „Prefectura Sannicolau Mare”, „Prefectura Buzias”, „Prefectura Lipova”, samd. In total 15.

E drept ca expeditorul a confundat putin institutiile si a facut din primarii „prefecturi”. Dar, gestul conteaza. Si efortul, pentru ca urarile „Craciun fericit!” si „An nou fericit” sunt scrise  in 3 limbi: romana, maghiara si engleza.

„E de apreciat efortul acestei persoane. Nu e usor sa scrii atatea foi. Nu le voi trimite mai departe la localitati. Apreciem gestul, ca sunt scrise de mana, si presupune si o serie de cheltuieli. Probabil dorinta acestui domn sau acestei doamne a fost ca eu sa le trimit la primarii”, a spus prefectul de Timis, Mircea Bacala.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.