Predoiu si Kovesi vorbesc despre reforma in Justitie, la Timisoara

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, se va afla luni la Timisoara pentru a participa la o serie de dezbateri pe teme de justitie.  Alaturi de ministru se va afla si procurorul general al Romaniei, Codruta Kovesi. Conferinta „Mica reforma in justitie” se va desfasura luni, 15 noiembrie, incepand cu ora 12, in Amfiteatrul A2 al Facultatii de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara. Conferinta va fi urmata de o masa rotunda „Mica reforma in justitia civila” si de o masa rotunda „Mica reforma in justitia penala”. Manifestarea organizata de UVT, Centrul European de Studii si Cercetari Juridice Timisoara si Curtea de Apel Timisoara urmaresc sa mercheze intrarea in vigoare a Legii nr. 202/2010 privind unele masuri pentru accelerarea solutionarii proceselor La acest eveniment au confirmat participarea ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, secretarul de stat in Ministerul Justitiei, Lidia Barac, procurorul general al Romaniei Codruta Kovesi, presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, Gheorghe Florea. De asemenea, sunt invitati sa participe si juristi proveniti din mediul universitar, dar si din cel profesional, precum si toti cei interesati de bunul mers al justitiei in Romania.

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, se va afla luni la Timisoara pentru a participa la o serie de dezbateri pe teme de justitie.  Alaturi de ministru se va afla si procurorul general al Romaniei, Codruta Kovesi.

Conferinta „Mica reforma in justitie” se va desfasura luni, 15 noiembrie, incepand cu ora 12, in Amfiteatrul A2 al Facultatii de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara. Conferinta va fi urmata de o masa rotunda „Mica reforma in justitia civila” si de o masa rotunda „Mica reforma in justitia penala”.

Manifestarea organizata de UVT, Centrul European de Studii si Cercetari Juridice Timisoara si Curtea de Apel Timisoara urmaresc sa mercheze intrarea in vigoare a Legii nr. 202/2010 privind unele masuri pentru accelerarea solutionarii proceselor

La acest eveniment au confirmat participarea ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, secretarul de stat in Ministerul Justitiei, Lidia Barac, procurorul general al Romaniei Codruta Kovesi, presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, Gheorghe Florea. De asemenea, sunt invitati sa participe si juristi proveniti din mediul universitar, dar si din cel profesional, precum si toti cei interesati de bunul mers al justitiei in Romania.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.