Predictia groaznica a lui Nostradamus pentru 2015. Ce legatura are cu seismul din Nepal?

Multe din prezicerile sumbre ale lui Nostradamus s-au adeverit. Prezicatorul a vorbit la un moment dat si despre o catastrofa care ar putea lovi planeta noastra in 2015.

Este vorba despre un cutremur devastator pe care Nostradamus l-a prezis in „Lumea Noua”, adica in Statele Unite ale Americii. Potrivit acestuia, tragedia ar trebui sa aiba loc atunci cand planeta Mercur se va afla in Sagetator, adica pe data de 25 noiembrie 2015, scrie realitatea.net.

Cu toate acestea cutremurul din Nepal pare sa fie mult mai aproape de cuvintele lui Nostradamus, pentru ca au murit peste 1.200 de persoane, iar imaginile catastrofei sunt desprinse din filmele de groaza. Catrenele lui Nostradamus au aparut in 1555. Pana in prezent 70% din prezicerile sale s-au adeverit.

„O miscare in panta a pamantului, o mare calamitate,
Peste Pamanturile din Vest si Lombardia
Va fi foc pe nava, ciuma si captivitate:
Mercur in Sagetator. Saturn dispare”.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Statele Unite va fi pedepsita din cauza a 3 lucruri nocive mentionate de Cartea lui Daniel: lacomie, ocultism si avorturi. Legea lui Obama a facut ca avorturile sa fie acum gratuite, satanism si goana dupa bani exista din plin. Acolo va cadea un asteroid si nu rachete rusesti. Nu cred ca acum ci in viitor. Iar daca urmariti Apocalipsa dupa Ioan, vedeti ca ce se intampla in Nordul Africii si pe unele pamanturi din Asia, este mentionat. Aceste invazii, goana dupa resurse. Catrenul lui Nostradamus nu are nicio legatura cu Nepalul, e o ineptie a presei (nu a voastra), pentru ca se vorbeste de Lombardia. Acolo vor cadea cel mai probabil rachete, probabil ca nu va cadea o bomba atomica. Intr-un conflict armat dintre o civilizatie orientala si NATO. In Mediteraneana exista portavioane, iar NATO ar putea folosi bazele aeriene din Cizma de asemenea si porturile.

  2. Chiar si postarea mea este o ciudatenie, neuitandu-ma absolut la ora. Am comentat la 22:30 iar masonii din Skull and Bones isi marcheaza teritoriul de obicei pe dos, adica cu numarul 223 in loc de 322. Verificati si veti vedea ca la logo in jos, sub CRANIU, exista numarul 322. Skull and Bones este capitolul doi din istoria societatii secrete germane, Illuminati.