Noutati :

Predare de stafeta la Agentia de Dezvoltare Regionala Vest din Timisoara. Cine este noul director?

28 ianuarie, 2016 - 02:42 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Directorul Agentiei de Dezvoltare Regionala Vest din Timisoara, Sorin Maxim a fost numit recent secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii, iar locul sau la ADR va fi ocupat, interimar, de catre directorul de implementare a Programului Operational Regional in cadrul ADR Vest, Silviu Adamut.

Este persoana cea mai potrivita care poate continua activitatea la ADR Vest, este o persoana modesta si care este sustinuta de colegii mei cu care va lucra in urmatoarea perioada„, a spus Sorin Maxim despre inlocuitorul sau.

In ceea ce priveste intentiile in calitate de secretar de stat, Maxim spune ca va incerca sa rezolve in primul rand o serie de detalii tehnice.

Sper sa rezolv dilema aceea ca cu doua ghiduri e mai simplu decat cu un ghid, pentru programe. Sper sa rezolv aceasta dilema pentru ca eu cred ca lucrurile s-au complicat in loc sa fie simplificate si ca macar ceea ce este bun pe actualul program trebuie pastrat pe urmatorul. Oricum, programul asteapta acel mecanism prin care toate cererile de finantare, respectiv de rambursare, vor fi depuse electronic. Deci din punctul acesta de vedere e un beneficiu„, a spus Maxim.

Silviu Adamut, la randul sau a spus ca doreste sa continue, in calitate de director interimar al ADR Vest pe aceeasi linie impusa de Sorin Maxim.

Respectam in continuare aceeasi parametri si aceleasi programe de pana acum. In momentul de fata avem de lucru la partea de finalizare a Programului Operational Regional 2007- 2013, mai sunt cateva proiecte de inchis din cele care s-au prelungit si lansarea noului program urmat de lansarile pe diverse domenii„, a declarat Adamut.

Silviu Adamut a fost director de implementare a POR, in cadrul ADR Vest, el ocupandu-se de 10 ani de implementarea programelor structurale.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...