Noutati :

Prapad! Peste 40 de perchezitii DIICOT la Regionala CFR Timisoara si la angajati pentru un furt colosal de motorina! VIDEO!

14 aprilie, 2016 - 06:56 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
47

TIMISOARA. Operatiune de amploare in aceasta dimineata a procurorilor DIICOT Timisoara si a politistilor de Directia Generala Anticoruptie, respectiv de la Politia de Frontiera, Directia Politiei Transporturi si jandarmi.

Este vizata o grupare infractionala ce cuprinde zeci de angajati care golesc depozitele de motorina din depoul Regionalei Timisoara si rezervoarele de combustibil ale locomotivelor, de cativa ani.

Anchetatorii vorbesc de un prejudiciu de aproape 1 milion de euro.

perchezitii-cfr (2)

Ofiterii DGA si procurorii DIICOT au descins in 44 de locatii, la Depoul de locomotive, la Regionala de Transport Calatori Timisoara, la biroul Politiei Transporturi Feroviare din Gara de Nord, la locuintele mai multor angajati CFR, dar si la o firma privata.

Din filiera faceau parte, sustin anchetatorii, intreaga conducere a Depoului de Locomotive si liderul de sindicat, peste 20 de mecanici de locomotiva, angajati ai Laboratorului de Determinari fizico-chimice, un politist de la Transporturi Feroviare si un om de afaceri.

Potrivit oamenilor legii, angajatii de la depou ‘aveau grija’ sa majoreze in documente consumul de motorina destinata alimentarii locomotivelor.

perchezitie-motorina

 

Surplusul de combustibil din gestiune astfel obtinut ajungea apoi la o firma privata care avea sediul chiar la marginea Depoului CFR din Timisoara. Mai departe, motorina era vanduta la preturi mai mici decat cele de pe piata, iar castigul se impartea intre membrii gruparii.

Anchetatorii sustin ca filiera opera inca din 2010, astfel ca in ultimii 5 ani, reteaua a facut ‘disparute’ zeci de mii de tone de motorina de la CFR Calatori.

In urma perchezitiilor din aceasta dimineata, 40 de persoane urmeaza sa fie ridicate si duse la audieri la sediul DIICOT Timisoara.

politie-frontiera-perchezitii

Procurorii vorbesc de comiterea mai multor infractiuni, intre care constituire de grup infractional organizat, infractiuni de coruptie, santaj, fals si delapidare.

In cadrul perchezitiilor, oamenii legii au gasit instalatia prin care motorina furata de la CFR era transferata catre firma privata.

jandarmi-cale-ferata-gara

UPDATE 1: Printre suspectii care vor ajunge in fata procurorilor DIICOT Timisoara se numara: Ioan Bolos – liderul Sindicatului Mecanicilor de Locomotiva, gestionarul sef al Depoului – Gheorghe Borza, seful Depoului – Cristian Jigoria, adjunctul Depoului – Alina Apostol si contabila sefa – Silaghi Florina.

UPDATE 2:In biroul gestionarului sef al Depoului, Gheorghe Borza au fost gasiti 85.000 lei, 2.000 euro, forinti, dolari, precum si mai multe sticle de whisky.

UPDATE 3: La grupul infractional au aderat in timp si alte persoane angajate in cadrul Depoului de Locomotive care si-au facut, independent de filiera si ‘propria afacere’. Acestea furau de la Societatea Nationala de Transport Feroviar de Calatori, direct din rezervoarele locomotivelor. Sustrageau intre 100 si 200 de litri odata si vindeau pe cont propriu combustibilul.

UPDATE 4: Surse din randul anchetatorilor spun ca cei din conducerea Depoului de Locomotive, prin constrangere si amenintarea cu detasarea in alte unitati ori cu desfacerea contractului de munca au determinat mai multi mecanici de locomotiva sa sustraga diferite cantitati de combustibil.

UPDATE 5: Angajatii laboratorului de Determinari fizico-chimice, utilizand formule de calcul fictive in buletinele de analiza, au permis producerea surplusului de motorina in gestiune, mai sustin anchetatorii.

UPDATE 6: Anchetatorii au gasit nu mai putin de 150.000 de euro cash in cele doua locuinte ale gestionarului sef al Depoului de Locomotive Gheorghe Borza, care au fost perchezitionate in aceasta dimineata la Timisoara.

UPDATE 7: Cum se fura motorina in Regionala CFR Timisoara? Inghesuiala mare la DIICOT! Ceferistii, adusi la audieri! VIDEO!   25 de persoane RETINUTE!

 

UPDATE 7: CFR Calatori arata, intr-un comunicat de presa, ca ”actiunea” de la Timisoara, care are ca scop ”stoparea furturilor de combustibil”, a fost initiata de CFR Calatori, cu mai mult timp in urma, in colaborare cu Politia Transport Feroviar si DIICOT.

Conform sursei citate, actiunea vizeaza mai multi angajati – mecanici de locomotiva, sefi de tura, sefi de depou, lideri de sindicat, CFR Calatori luand deja masuri pentru inlocuirea mecanicilor retinuti, ”astfel incat sa nu existe disfunctionalitati in serviciile de transport oferite pasagerilor”.

Actiunea de la Timisoara face parte dintr-o serie de actiuni ce au ca scop stoparea furturilor, spagilor si calatoriilor frauduloase, precizeaza CFR Calatori.

”Este absolut necesar sa stopam aceste practici care pagubesc o companie publica sustinuta de stat, prin contributia fiecarui roman. Pasagerii nostri merita respectul oamenilor, iar respectul trebuie sa porneasca cu o curatenie, in primul rand, din interior ”, a declarat Iosif Szentes, directorul general al CFR Calatori.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 47comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Cand am reclamat ca se fura motorina pe pasajul Jiul, care e uneori inundat de motorina care se scurge pe trotuar si murdareste hainele celor care trec pe acolo mi s-a spus ca sunt scurgeri normale de la locomotivele care stationeaza acolo.
  Uneori volumul scurgerilor era atat de mare ca se formai balti pe jos, de parca rezevorul locomotivelor era spart. Si povestea se repeta in fiecare zi, timp de ani de zile.

  • Iosif Szentes si-a facut datoria catre operatorii privati si a tesut un nou mers al trenurilor, care a intrat in vigoare din 13 decembrie 2015, prin care efectiv se devalizeaza compania CFR Calatori doar ca sa faca jocurile operatorilor privati.
   In noul mers al trenurilor tesut de Szentes , zeci de trenuri regio ale CFR Calatori (adica personale) destinate in special navetistilor, pensionarilor, elevilor si studentilor au fost transformate in trenuri interregio.
   In schimb, trenurile operatorilor privati au fost incluse in noul mers cu 5-10 sau 15 minute inaintea trenurilor operate de CFR Calatori ca sa-i fure calatorii de la compania de stat. Mai mult, prin transformarea trenurilor regio in interregio, pretul calatoriei s-a dublat sau chiar mai mult, dar durata de deplasare este aceeasi.
   Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, şi fostul manager privat al CFR Călători, Valentin Dorobanţu, au fost preocupaţi să umfle conturile „băieţilor deştepţi” de la calea ferată prin subvenţii foarte mari, în timp ce compensaţiile pentru CFR Călători erau tot mai modeste în raport cu numărul călătorilor. Astfel, prin H.G. nr. 78/2013, pentru aprobarea actelor adiţionale nr. 1 pe anul 2013 la contractele de servicii publice în transportul feroviar de călători pentru perioada 2012-2015, Fenechiu a pecetluit opera de punere pe butuci a CFR Călători regizată pe ultima sută de metri prin HG nr 74/2012.
   Dar fostul manager privat Valentin Dorobanţu, susţinut tacit de fost director al Direcţiei Feroviare din Ministerul Transporturilor, Claudiu Dumitrescu, dar si de adjunctul sau Marin Stancu, au acceptat ca pe mai multe rute rentabile operate de CFR Călători să fie introduse mai multe trenuri ale operatorilor privaţi.
   S-au introdus ilegal mai multe perechi de trenuri personale (regio), la anumite ore de vârf, în aşa fel încât să fure călătorii companiei de stat.
   Ulterior, inainte de a pleca de la Ministerul Transporturilor, Ioan Rus a emis si el un ordin prin care favorizeaza operatorii privati de tranport feroviar de calatori, in detrimentul companiei de stat.
   In urma cu ceva timp, directorul general al compania CFR Calatori, Iosif Szentes, a dispus incredintarea, fara licitatie , a sumei de 7.200.000 de lei, adica circa 1.600.000 de euro, catre societatea „Informatica Feroviara” pentru prestarea de servicii informatice.
   Potrivit informatiilor , incredintarea acestei sume mari de bani s-a facut si ca urmare a faptului ca Iosif Szentes este prieten bun cu Valentin Dorobantu, fostul controversat director al CFR Calatori, ajuns acum la operatorul privat Regiotrans Brasov, iar sotia lui Dorobantu este sefa la „Informatica Feroviara” . Trebuie precizat ca nu este prima data cand CFR Calatori da sume mari de bani, fara licitatie, catre „Informatica Feroviara” si aceata metoda a aplicat-o si fostii directori Valentin Dorobantu si Vasile Secara, iar acum Szentes continua practica predecesorilor sai.
   Insa, aceasta atribuire cu dedicatie nu se putea face fara acordul celor doua doamne care dirijeaza si aranjeaza de multi ani, in functie de interese, toate achizitiile si licitatiile de la CFR Calatori- Carmen Maria Popescu si Elena Miu.
   Nu trebuie omis faptul ca Dorobantu si Szentes au fost primii care, in 2012, au „tesut” mersul trenurilor in interesul operatorilor privati.
   Iosif Szentes este cunoscut in randul ceferistilor ca un sustinator infocat al operatorilor de transport feroviar de calatori privati.
   Dar pe unde “zace” raportul Ministrului Transporturilor, Ramona Manescu inaintat la organele competente ,referitor la activitatea “ireprosabila” a unora de la CFR Calatori in decursul anului 2013 din care rezultau clar probe pentru comiterea unor posibile fapte de coruptie?
   Ulterior, fostul ministru, Ioan Rus l-a impus ca manager general pe udemeristul Iosif Szentes.
   Acesta s-a remarcat in anii trecuti prin faptul ca impreuna cu fostul director general al CFR Calatori, Valentin Dorobantu zis “SMART”, in prezent dirijorul trenurilor private de la Regiotrans Brasov si ulterior cu Vasile Secara,in prezent inculpat , au tesut mersul trenurilor in interesul companiilor private de transport feroviar de calatori, punand astfel umarul la ruinarea companiei de stat.
   Cei care au condus si conduc CFR Călători în ultimii ani cum ar fi si Valentin Dorobanţu,Secara Vasile,Szentes Iosif, au fost si sunt preocupaţi să falimenteze compania de stat.
   Singura lor grijă a fost să umfle conturile „băieţilor deştepţi” de la calea ferată prin subvenţii foarte mari, în timp ce compensaţiile pentru CFR Călători erau tot mai modeste în raport cu numărul călătorilor.
   În acelaşi timp, în 2012 şi 2013, fostul director general Valentin Dorobanţu a depus eforturi susţinute ca mersul trenurilor să fie intocmit în funcţie de interesele băieţilor deştepţi de la calea ferată, cedând astfel o serie de trasee rentabile ale CFR Călători în favoarea operatorilor privaţi de transport feroviar de persoane,in asa fel incat Regionale ca Bucurestiul si Brasovul sa ajunga “in sapa de lemn”?
   Mai tarziu, echipa de conducere a CFR Călători, în frunte cu directorul Vasile Secară, a tesut un nou mers al trenurilor , prin care o serie de rute rentabile, care aduc foarte mulţi bani companiei CFR Călători, au fost cedate către operatorii privaţi.
   Directori de la stat continua sa fie garantaţi de privaţi.
   Preşedintele Comitetului director al CFR Călători, Vasile Secară, era “ajutat” în demersul de cedare a rutelor rentabile către operatorii privaţi de către unul dintre membrii Comitetului director- Iosif Szenteş, cel care împreună cu Valentin Dorobanţu au întocmit mersul trenurilor din decembrie 2012 si 2013, prin care operatorii privaţi de transport feroviar de călători au fost favorizaţi în detrimentul CFR Călători?
   Ori poate se verifica si cum un teren extrem de valoros de la Cluj al companiei CFR Calatori, a ajuns definitiv la un om de afaceri tot din Cluj prin girul nemijlocit al lui Secara Vasile?
   Tandemul Szentes-Litra a a inceput sa taie si sa spanzure la CFR Calatorii. Mai mult, Szentes l-a pus pe Litra sa ocupe de reorganizarea companiei, adica sa dea afara ori sa mute pe cine vor muschii celor doi. De fapt, in randul ceferistilor circula o gluma relevanta, si anume ca nu e bine sa dai mana cu Litra ca ramai fara ceas. Dar Szentes a dat mana cu Litra si au regizat un tun financiar de proportii care va devaliza visteria companiei. Astfel, cei doi au hotarat sa-i doteze pe conducatorii de tren, adica mai pe scurt, pe nasi, cu cate o tableta si o geanta noua. Toate bune si frumoase la prima vedere, numai o tableta achizitionata de tandemul Litra-Szentes costa, nici mai mult, nici mai putin, de 1.600 de euro, iar o geanta pentru nas, doar vreo 300 de euro.
   Astfel, daca luam in calcul faptul ca la CFR Calatori sunt vreo 3.000 de nasi, cuplul Szentes- Litra va scoate din caseria companiei de stat vreo 5.700. 000 de euro, din care 4.800.000 de euro pentru tablete si restul de 900.000 de euro pentru genti. Bani nu gluma, in conditiile in care CFR Calatori n-a avut bani de salarii .
   Ministrul Transporturilor , DAN M. COSTESCU , ce zice , ce face , ca de stiut , stie sau poate trebuie sa-l ajute DNA-ul ?

 2. tipic romania, hotii sint lasati sa actioneze ani de zile, pentru stringerea de probe…

 3. au venit si peste mine cei de la diicot azi dimineata ca au primit un mandat de perchezitie gresit, nici nu stiam de unde sa ii iau

 4. in Romania exista o politie speciala pt. tot ce inseamna Cai Ferate, transport, trenuri, infrastructura etc. si de fapt se site de ani de zile ca se fura motorina, se fura fier etc si nu s-a intamplat nimic pana acum . Conducerea fiecarei structuri din fostul CFR e implicata, primesc cota parte si normal ca angajatii simpli trebuie sa participe sau altfel raman fara loc de munca. Sefii aveau banii in birou si motorina furata e la o firma gard in gard cu depoul? Cum sa mai spui ca nu sunt TOTI implicati, de la cel mai mare la cel mai mic, inclusiv politia TF

 5. Film documentar: „Banatenii cei harnici, cinstiti si bine organizati sunt intotdeauna fruncea!”

  • Doar DIICOT ce ii mai opreste din munca, ca sa se mai si hodineasca harnicii banateni…

   • Majoritatea ca au bagat mana sunt venetici olteni si moldoveni. Banatenii sunt minoritari in Banat.

    • Doamne saracii banateni din pacate ei sant doar cu fala….si CAM atat.L’ENEA e la EA a casa

  • La voi in Regat esti respectat daca furi ! Voi ne-ati invadat. Ce nu stie un prost ca tine e faptul ca pana in 1945 Ion Creanga nu era considerat educativ, deoarece gasea amuzant furtul de la vecini.

 6. DA, DE CE NU SE AJUNGE SI LA DULAII DE PAZA AI CFR, ADICA LA POLITIA TF? SMENURILE MARI S-AU FACUT SUB PROTECTIA LOR. SA NU IMI SPUNA CINEVA CA VREUN SIMPLU AGENT TF NU STIA CE SE INTAMPLA LA DEPOU CU MOTORINA…! TOTI CHEMATI LA AUDIERI! INCLUSIV SEFUL DE REGIONALA, CARE ARE O MARE PARTE DIN VINA.

 7. crezi ca se fura pe pasaj .se fura directi in depou cu cisterna .

 8. I-auziti ce spun anchetatorii: „Angajatii laboratorului de Determinari fizico-chimice, utilizand formule de calcul fictive in buletinele de analiza, au permis producerea surplusului de motorina in gestiune”
  Se pare ca banatenii cei harnici si cinstiti au lucrat cu metode „stiintifice” – au avut si un departament de „cercetare”, cu laborator si tot tacamul. Sa-i fi ales banatenii cei harnici si cinstiti drept sursa de inspiratie tocmai pe harnicii si cinstitii de la Volkswagen-departamentul-noxe?!

 9. De ce nu-l intreaba DIICOT si pe Porojan (tata si fiu) si pe Nita, fosti ssefi de depou.

 10. BORZA,cred ca va fi suficient de matur sa spuna cat ia pretins directorul de la Calatori (F.B),lunar si cat de greu a facut fata la toate cerintele acestuia.

 11. Completez parerea lui RO-GER . acel F.B. este directorul CFR Calatori Florin Blagaila. Om cu mari pretentii neortodoxe.

 12. Inca un amanunt………si la precedenta descindere a mascatilor in Depoul TM,acu doi ani,ca urmare a scandalului provocat de contractele paguboase de achiziti, dictate de Gavris,soferul directorului BLG.,era sa-i calce pe acestia,la prima ora a diminetii,cand mergea in Depou dupa cota de motorina.

 13. Bai, oltenilor si moldovenilor, nu-i mai tot blamati pe banateni. Acestia sunt minoritari in Banat. Tot oltenii si moldovenii-s la putere. Nu mai ai loc de ei. Sunt peste tot…

  • Daca banatenii tai sunt la fel de inteligenti ca si comentariile tale, atunci sunt „minoritari” din alt punct de vedere. 🙂

 14. A, dar vad ca se „munceste” serios pe aceste meleaguri, nu gluma! O suta cinzeci de mii, chiar este o suma. Or fi „incasarile” recente, din ultima zi? 🙂

 15. Bai, oltenilor si moldovenilor, nu-i mai tot blamati pe banateni. Acestia sunt minoritari in Banat. Tot oltenii si moldovenii-s la putere. Nu mai ai loc de ei. Sunt peste tot…

  • No, bine, amu hotaraste-te: ori esti regizorul Daniel Espinosa de mai sus, ori esti Alice in Tara Minunilor, ca de „gandit”, „gandesti” la fel…

 16. Radu mami. Spune-ne si noua de unde ai venit, dar mai important, spune-ne cand ai de gand sa pleci

 17. dar in piata de masini mehala , cand se va face curatenie maxima ??? ingerasii de acolo asteapta !

 18. Si gata s-a inchis robinetu!!!!

 19. In loc sa fie prezent la TIMISOARA pentru ca pe mosia lui sau intamplat ceea ce se vede,directorul Blagaila se ascunde la Depoul ARAD,fugind de raspundere…
  -Are o mie de meserii,azi a montat mobilier la scoala personalului,inca o initiativa abuziva din partea sa,de inlocuire a mobilierului vechi care era in stare BUN spre Foarte bun , cu altul nou ,numai de dragul contractelor banoase,care-i plac la nebunie.

 20. daca ar cauta unde trebuie la cfr calatori vor gasi o multime de nereguli. erau mai inspirati daca incepeau controalele din varful piramidei in jos

 21. Vine un frustrat,pomenind el plin de ura de banateni si schimba subiectul discutiei.bai warner bros,bai frustratule,nu suntem mai presus decat romanii din celelalte regiuni ale tarii, doar decat cei ce se simt ei inferiori

 22. Astia-s inocenti in comparatie cu cei ce faceau embargoul la Virset inainte de 2010 (de fapt o parte din cei de azi au facut-o si atunci) iar capiul este Bolos un mafiot care controla totul

 23. De ce loviti numai in Ioan Bolos de ce nu va legati de Florin Blagaila director la REGIONALA CFR TIMISOARA ,fiindca toate acestea s-au facut cu buna lui stiinta.El este capul mafiei motorina doar nu s-au facut toate astea fara ca el sa stie cine avea cota zilnica si cota lunara foarte consistenta.

 24. Poate nu stiti acest lucru, dar Gheorghe Borza ( cel prins in flagrant cu acele sume de bani ) avea si functia de seful pazei in Depoul Timisoara, deci cum se spune, era lupul paznic la oi.

  • Problema este ca acest Borza se pretinde un mare credincios penticostal fluturand teancuri de bani si masini de lux cand ASI visita rudele intr un satuc uitat de lume in judetul Bihor.Pt saracii oameni de acolo din satul lui acesta este PADRINO.

 25. TOTAL GRESIT !! BANII AJUNGEAU LA DIRECTORU DE REGIONALA BLAGAILA FLORINEL SI LA SEFU SERVICIULUI SC FLEANCU COSTEL

  • acuma trebuia sa manince si gura lor ceva .are si seful greutati si e bine sa il ajuti .
   sa nu fii lacom si sa tii doar pentru tine

  • Directorul regional Blagaila F. mana in mana cu directoarea de achizitii Carmen Maria Popescu de la CFR Calatori Bucuresti ?
   Sa tot furi cand ai „spate”?

 26. Cand lucram in Depou marele gestionar Borza Gheorghe saracu nu avea nici dupa ce sa bea apa si acuma a ajuns mare om de afaceri!!!!!!

 27. Mario, ce sti tu? Acum are studii superioare si masterat, desi atunci cand lucrai tu abia avea 10 clase, si era necalificat. Banii l-au propulsat.

 28. Bai, banatean nespalat, lasa gargara si banatenismele! Banatenii tai fura ca-n codru, mai ceva ca in Portul Constanta. Banatenii tai s-au remarcat (ca sa spun asa) intotdeauna prin furturi, bisnitareala, contrabanda si mafioti dintre cei mai periculosi (gasesti cazul interlopului Sorin Udrea si pe Opinia Timisoarei). Banatenii au fost niste bisnitari si in vremea lui Ceausescu, au facut contrabanda si dupa aceea cu sarbii si iata-i si acum. O explicatie ar putea fi faptul ca Timisul este judet de granita si ofera ocazii (asta nu ar explica si furturile de motorina de la CFR), dar nu prea sta in picioare pentru ca si Aradul este judet de granita si nu s-a remarcat prin asemenea fapte. Se pare ca banatenii au furaciunea, contrabanda si bisnitareala in sange, in ADN.

 29. De 40 de ani se fura combustibil la CFR, vagoanele de calatori LOCALE mergand ingetate, fara becuri si fara apa la WC. Din pacate institutiile si serviciile justitiei nu merg cu CFRul, ci prin teleportare ! Si vorba mafiotului: Cine nu vede, nu aude si nu vorbeste, isi face vile peste vile si isi ia helicopter. Gicici cine au cumparat dupa 89 primele vile in Spania ? Puteti face iarna un minim control: la capatul garniturii de tren, iarna trebuie sa fie abur ! Oamenii de presa au vazut ceva ? La noi nu ! Poate in Congo.

  • La noi presa nerusinata se ocupa de profesorii care striga la elevi !

 30. Felicitari celor de la DIICOT! Sa faca curatenie, poate se mai civilizeaza si hotii astia de banateni care intodeauna s-au tinut de furtisaguri si smenuri. La cata benzina (care pe atunci avea un pret subventionat de stat, adica de cetateni) au carat in Serbia! Mafioti primitivi, hoti, smenari, contrabandisti… astia sunt banatenii

 31. Cine al cunoaste PE magnatul Borza Gheorghe Viorel?…..o adevarata legenda…..

  • Pai banatenii sant smenari si bisnitari pentru ca ei sant f puntini CEI care le place munca….ei nu VOR sa faca nimic

 32. Fratia penalilor de la CFR Calatori:
  Litra Marcel , director comercial CFR Calatori -luare de mita ;
  Secara Vasile, fost director general CFR Calatori-santaj;
  Berindean Nicolae , fost sef oficiu jurudic CFR Calatori-complicitate la santaj;
  Mogan Petru , sef serviciu logistica CFR Calatori,mentinut de Dorobantu Valentin in aceasta functie fara a avea nicio conditie indeplinita in vederea ocuparii ei ,nici cel putin cea de vechime -evaziune fiscala,tainuire, abuz in serviciu, dare de mita, etc.
  Radulescu Gheorghe , fost director CFR Calatori Brasov-santaj, fals si uz de fals.
  Claudiu Dumitrescu, fost membru in CA al al CFR Calatori-trafic de influenta, luare de mita,etc. Dorobantu Valentin, fost director general CFR Calatori-abuz in serviciu, comportare abuziva, etc. Gavris Teodor, fost director tractiune CFR Calatori-luare de mita, trafic de influenta, etc.
  Protopopu Telu , fost director general adjunct CFR Calatori Bucuresti-luare de mita, trafic de influenta, etc?

 33. SA-L IA SI PE FLEANCU SEFUL SERVICIULUI SC, LA CATE CONTROALE A FACUT NU A GASIT NIMIC, DOMNIA SA SANCTIONEAZA NUMAI SEFII DE TREN SI CONDUCTORII DE TREN PENTRU-CA ACESTIA NU-I DADEAU DREPTUL SI NICI BIDOANE CU MOTORINA …..DATI DEMISIA JIGODIE !!!!, IAR DE ANGAJARII CE SA MAI VORBIM……PE BANDA !!!!!

 34. Dar eu ba intreb altceva, si anume? De ce mama naibii nu va uitati fiecare in gradinile voastre si aveti grija altora?
  Vad ca sa-i boicotati pe unii si pe altii sunteti buni, nu va intrece nimeni!! Dar sa va vedeti fiecare de treburile voastre nu sunteti in stare!! Rusine tuturor!! Aveti creier degeaba!!

 35. E o nimica toata. La CFR Calatori pe regioanala Bucuresti s-au falsificat bilete de tren in valoare de miliarde le lei iar sefii de gara de atunci au ajuns sefi serviciu control, directori, iar unul e chiar in corpul de control al Directorului General Szentes. Ce e drept si-a facut vila mai cu fereala, dupa ce a mai avansat, sa nu bata la ochi. A fost recompensat pentru marete realizari pentru ca in perioada in care a fost director pe Bucuresti a deteriorat probele celor care ulterior au fost cercetati penal si despagubiti de calea ferata pentru ca nu s-a respectat procedura de avizare a politiei. Poate ii era frica sa nu fie dat in gat cu ce a primit. Mai mult, pe unii „i-a iertat” ca erau baieti buni si au falsificat in valoare mai mica pentru ca nu au stiut de la inceput cum se face, caindu-se amarnic si platind paguba fara alte imputari ca doar directorasul cu pantofiorii rupti are si el un trecut… Dar cum corb la corb nu-si scoate ochii, poate sotia acestuia este si acum transportata de autovehiculele companiei catre serviciu, pentru ca e patroana lu’sefu’. Si se pare ca il asteapta zile bune si pe fostul lui sef desi a fosta data fara de la romtelecom si a revenit dupa 10 ani, e sef de gara la campina dupa 4 luni vechime, contrar oricaror conditii de munca si vechime… campina a devenit rampa de lansare a pilosilor, precedenta sefa a fost miruita sefa de gara imediat dupa concediul de maternitate, pentru ca isi dorea de mult si avea si spate… SCARBOOOS!!! Alt sef de la control, care „era ajutat pentru medicamente pentru ca suferea pe sistem nervos” acum e in corpul de control al ministrului transporturilor iar sotia acestuia a fost foarte afectata cu avansarile ca s-a scumpit viata pentru ei dupa ce au fost luati pe neasteptate de evenimente solicitante financiar…