Noutati :

PP-DD propune solutii pentru acvariul din centrul Timisoarei. Proprietarii sa fie expropriati!

17 august, 2012 - 01:00 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
2

TIMISOARA. Consilierul local al PP-DD, Mircea Purceld, vine cu solutii, in intampinarea primarului Nicolae Robu, pentru acvariul de sticla din Piata Operei. El spune ca proprietarii ar trebui sa fie expropriati in interes national.

Consilierul local al PP-DD, Vasile Caprea, a declarat ca locul in care functiona skate-park-ul de la marginea Parcului Central a fost trecut in administrarea Primariei Timisoara si ca se teme ca in acest loc ar urma sa fie amplasat acvariul din centrul orasului.

De cealalta parte, un alt cconsilier local al acestui partid, Mircea Purceld, spune ca PP-DD nu poate fi de acord cu mutarea acvariului intr-un parc si a venit cu propunerea de expropriere in interes national.

Nu vom fi de acord cu mutarea acvariului in niciun parc. Vom propune exproprierea. Legislatia ne propune sa facem expropriere in interes national in conditiile in care acesta este amplasat peste un pasaj. Peste pasaj nu poate fi amplasata o constructie. Este cel mai bun argument si vom expropria in interes national”, a declarat Purceld care s-a aratat convins ca primaria poate gasi bani pentru aceasta expropriere.

In acest moment, Primaria Timisoara negociaza cu proprietarul pasajului solutii pentru demolarea constructiei din Piata Operei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. cei ce au aprobat sa plateasca… la fel si cu hidoseniile ruginite de langa Michelangelo!

  2. DOMNILOR, ATI ORBIT TOTI? CHIAR NIMENI NU VEDE SI HIDOSENIA CONSTRUITA DE MARELE ALB ANDREI”Symphony Cafe” IN OPERA DIN TIMISOARA?